Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 15:12

Arçelik marka çamaşır makinemi 2020 yılı Aralık ayında aldım. Defalarca servis çağırmama rağmen sıkma programına geçtiğinde makine banyoda titreşimden dolayı hareket ediyor. 2024 yılı oldu, halen servis tarafından bir çözüm bulunamadı. Ayrıca servisin, bu modellerin bu şekilde olduğunu söylemesi kabul edilemez. Arçelik genel müdürlüğünü aramama ve yetkili kişilerle yaptığım telefon görüşmesinde şikayetimi dile getirmeme rağmen hiçbir çözüme ulaşılmadı. Servis elemanının en son 28 Aralık 2023 Perşembe öğleden sonra geldiği ve makinenin ayaklarını düzeltip bundan sonra sorun çıkarmayacağını söyleyip gitmesine rağmen, 1 Ocak 2024 tarihinde makinem sıkma programına geçtiğinde aynı şekilde banyoda hareket etmeye devam etti. Ayrıca titreşimden evimin fayansları kırıldı. Bu konuda Arçelik Batıkent Ankara servisi ve Arçelik genel müdürlüğünün defalarca arıza kaydı oluşturmama rağmen sorunuma çözümsüz ve ilgisiz kalmaları beni çok üzmüştür. Senelerdir kullanmış olduğum Arçelik ürünleri hakkında düşüncelerimin değişmesini istemiyorum. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

profile profile
01 Ocak 2024 18:16 (Şikayetten 3 saat sonra)
Ayhan
Ayhan
21 Ocak 2024 15:41

Çözüm sonucunu hiç beğenmedim. Arıza halen devam ediyor. Arçelik firmasından bir daha asla ürün almayacağım.

Ebru sonuçtan çok memnun

04 Ocak 2024 00:30
"Sorunum bir hafta içinde çözüldü. Teşekkür ederim."
Nülifer sonuçtan hiç memnun değil

Nülifer
12 Ocak 2025 13:54