Arçelik Çamaşır Makinesi Aşırı Gürültülü Çalışıyor

09 Ocak 2024 19:18

15 Kasım 2023 tarihinde Arçelik İstinyePark mağazadan 10140 pmı model çamaşır makinesi aldım, aynı alışverişimde ayrıca kurutma makinesi de aldım mağazadan. Makinenin sıkma esnasında yarattığı yüksek titreşim ve gürültü sebebiyle 30 Kasım'da bir servis kaydı oluşturdum. Makine sıkma esnasında o kadar yüksek bir gürültü çıkartıp hareket ediyordu ki komşularım rahatsız olmasın diye makineyi tutmak zorunda kalıyordum. Gelen servis kurulumun hatalı yapıldığını ve ayak ayarının olmadığını, sorunu tekrar yaşamayacağımı söyledi. Birkaç yıkama sonrası sorun tekrarlandı ve 8 Ocak 2024'te yeni kayıt oluşturdum. Gelen servis son sıkmanın tamamlanmasını beklemeden sorun olmadığını ve titremenin normal olduğunu söyleyerek yıkama bitmeden evi terk etti. Müşteri hizmetlerini aradığımda tekrar kayıt açacaklarını söylediler ve bu işlem için bir kez daha iş yerimden izin aldım. Beni 1 saat 20 dakika beklettikten sonra servisi aradığımda bir özür bile dilenmeden gelmeyeceklerini öğrendim. Hiçbir sorunum defalarca aramama rağmen çözülmedi.

Ziya
Ziya
09 Ocak 2024 19:32

Ek video

13 Şubat 2024 13:01 (Şikayetten 1 ay sonra)

Ali
Ali
Şikayeti Çözüldü

İyiymiş ses olarak makul tolere edebilir gibi 😎 bizimkini görseydiniz

Levent sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Makinesi Siyah Renk

Levent
08 Şubat 2024 14:43
Arçelik Çamaşır Makinesi Siyah Renk
arcelik-camasir-makinesi-siyah-renk-3.pdf
arcelik-camasir-makinesi-siyah-renk-2.pdf
arcelik-camasir-makinesi-siyah-renk-1.pdf
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 9120M 9kg Çamaşır Makinesi Gürültülü Çalışma Sorunu

07 Mayıs 2024 22:24