Ethem sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Malının Arkasında Durma...

Arçelik Malının Arkasında Durma...
20 Nisan 2024 11:18

Ekim 2015 yılında Arçelik 2476 CEI NO-FROST çift kapılı inox marka buzdolabı aldım. Kompresörden ses geldiğini fark edince müşteri hizmetlerini aradım ancak derdimi bir türlü anlatamadım. Israrla servis telefonu talep ettim ancak bana numarayı vermediler. Beni arayacaklarını söylediler fakat kimse beni aramadı. Kendimi farklı özel servise muhtaç bırakılmış hissettim. Özel servis gelip kontrol ettiğinde kompresörün her tarafında elektrik akımı olduğunu tespit etti. Demek istediğim şu ki; ürününüzün arkasında durmadınız. Buzdolabınıza farklı marka bir kompresör takıldı. Ben tüm eşyalarımı Arçelik markasıyla yenilemiştim ve hata yaptığımı anladım. Bir kompresör dokuz yıl dayandı ve siz ürününüzün arkasında durmadınız. Mağduriyetimin acil çözülmesini ve buzluktaki malzemelerimin bozulmaması için bir çözüm bulmanızı beklerken, bakım ücreti adı altında 400 TL talep etmeye devam ediyorsunuz.

29 Nisan 2024 19:34

Ekim 2015 yılında satın almış olduğum Arçelik 2476 CEI NO-FROST çift kapılı inox marka buzdolabı ile ilgili bir yazı yazmama rağmen müşteri hizmetleri hiçbir çözüm üretemedi. Beni arayarak hazır cevap kelimelerle bana cevap verdi. Servis telefonunu istedim beni servisin arayacağı söylendi kimse beni aramadı. Babamın Tıbbi malzemeleri, dondurucudaki ürünlerim vb. Anlaşılan önemli değilmiş. Daha 10 sene doldurmamış bir buzdolabı comprossoru arıza yapıyorsa malın arkasında durma bu mu? Ben mağduriyetimin giderilmesini istedikçe, talep açalım 400 TL karşılığında servis arızaya baksın deniyor. Yani 400 TL yi her türlü alacağız deniyor. Beni durmadan vakitsiz arayıp durmayın. Mağduriyetimi gidermek istiyorsanız. Markanızın adını taşıdığı buzdolabıma General motor comprossor taktırdım masrafımı karşılayın.

20 Nisan 2024 15:08 (Şikayetten 3 saat sonra)
Ethem
Ethem
09 Eylül 2024 00:37

Hiçbir çözüm, yardım olmadı.

Arda sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 19:52
Arçelik Buzdolabı Motor Arızası Ve Yetersiz Servis
Arçelik Buzdolabı Motor Arızası Ve Yetersiz Servis
Arda sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 21:36
Arçelik 2476 CEI Tamir Edilemez Son Teknoloji Buzdolabı
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
13 Mart 2024 19:16