Miray sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 16:55

Arçelik. Sayın yetkili, ben çocukluğumdan beri Arçelik markasını bir dünya markası olarak gördüm. Annemden, babamdan ve aile büyüklerimin evinde ve kendi küçük evimde de Arçelik markasına ve Koç güvencesini düşünerek ürün satın almaktan hiç şaşmadım. Büyüdüm, okudum, öğretmen oldum, kendi eşyalarımı da yine Arçelik seçtim. TV’den çamaşır makineme kahve makineme kadar Arçelik tercih ettim.
Fakat evimde uzun vakittir kullanmak olduğum Arçelik çamaşır kurutma makinem beni çok fazla yormaya ve sorun çıkarmaya başladı. Daha önce birkaç kez serviste işlem görmüş olmasına ve bir dünya para vermiş olmama rağmen makinem arıza verdi. Filtre temizliği yapmış olmama rağmen “filtre temizleme uyarısı veriyor ve makinem duruyor.” Bu uyarıyı daha önce 2 kez yaptığı için tamir gördü fakat 3. Kez bu durumla karşılaşıyorum.
Gerçekten yeni ürün almak bir yana servisi karşılayamayacak durumdayım. Arçelik markasının ürünün arkasında durması gerektiğini düşünüyorum, iki aydır makinemi kullanamıyorum üstelik evde küçük bir çocuğum var. Müşteri memnuniyeti ve 40 yıllık bir kullanıcı olarak sizlerden bu konuda destek bekliyorum. Benim için lovemark Arçelik’in hassasiyet gösterip, konu hakkında yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Miray
Miray
25 Haziran 2024 12:42

Bugün genel merkez tarafından evime servis yönlendirildi. Servis ücreti alınmadan gelen teknik ekip makinede inceleme yaptı kendilerine teşekkür ederim. Ürün 10 yaşında olduğu için ve sürekli bozulduğu için tamir olsa da makinenin ömrünü tamamlamış olduğunu öğrendim. Yani satın aldığınız bir Arçelik ürününü en fazla 10 yıl kullanabiliyorsunuz, o yaşa gelene kadar da birçok kez servis görüp işlem ücreti ödüyorsunuz. Peki bundan sonra ne oluyor? Ya 3-4 bin tl ödeme yapıp cihazı tamir ettireceksiniz ki 6 ay sonra yeni bir hata vermesi çok olası. Veya kendinize en az 16-17 bin tl bulup yeni bir Arçelik cihaz alacaksınız ki bu da imkansız. Keşke Arçelik yerine Bosch tercih etseydim. Arçelik'e güvenmemin hatalarını bu şekilde yaşamak üzücü oldu. Teşekkürler Arçelik artık benim için bir lovemark değilsin.

Seta sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 15:36
Kurutma Makinesi Arızası Arçelik
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2025 15:51
Arçelik Kurutma Makinesi Çamaşırlarıma Zarar Verdi Mağdurum

Arçelik Kurutma Makinesi Arızalı!

27 Kasım 2023 12:25
Arçelik Kurutma Makinesi Arızalı!
Sabahattin sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Kurutma Makinesi Pişmanlığı

Sabahattin
21 Temmuz 2024 14:16
"Yaşadığım sorunla ilgili başından sonuna kadar beni yalnız bırakmayan Arçelik ailesine teşekkür ederim. Ürün değişimi sağlandı. İnşallah bir daha bu tür bir sorun yaşamam. Tekrar teşekkür ederim."
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 23:24

Arçelik Kategorileri