Arçelik Kurutma Makinesi Arızalı!

Arçelik Kurutma Makinesi Arızalı!
27 Kasım 2023 12:25

Kurutma makinesi aldığım günden beri çamaşırları küçülttüğü için şikayetçiyim. Defalarca servisi çağırmama rağmen sorun çözülmedi. Servis, çoğu zaman servis kaydını sisteme dahi girmemiş. Servisin bu sorumsuz ve bilgisiz tutumu nedeniyle müşteri memnuniyeti sağlanamıyor. Arıza hala devam ediyor. Şu anda servis, eve gelmeleri durumunda servis ücreti talep ediyor. Ürün garantili olmasına rağmen bu talep edilen ücret kabul edilemez. Arçelik gibi köklü bir markanın böyle bir tutum sergilemesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Bu tür davranışları kınıyorum.

29 Kasım 2023 14:40

Arçelik marka kurutma makinem var malum mevsim şartları gereği sık kullanılması icap ediyor ama ben kullanamıyorum aldığım günden beri sıkıntılı servis bir çok kez gelmesine rağmen çoğu servis kaydını sisteme bile giriş yapmamış olup şikayet giderilemedi çamaşırlarımı küçültüyor servis parça değiştirdi geldi gitti olmadı servisin ilgisizliği bir ayrı bilgisizliği bir ayrı olay benim sorunumu çözün lütfen sayın Arçelik

29 Kasım 2023 14:39

Olmadı gelişme ilgilenen yok maalesef

29 Kasım 2023 14:37

27 Kasım 2023 13:05 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 900km Kurutma Makinesi, Kıyafetleri Küçültüyor.

28 Nisan 2024 15:45

Müzeyyen
20 Şubat 2024 15:05
Arçelik Arızalı Çamaşır Kurutma Makinesi 900 Km 9 Kg A++
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 23:24

04 Eylül 2024 14:41