Kamil sonuçtan çok memnun

Arçelik Kurutma Makinesi Su Akıtıyor

15 Mart 2024 21:55
Kamil'in Teşekkür Mesajı
“Son gelen teknik personelinizin bilgi ve davranışından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Daha önce defalarca sormuş olduğum sorulara kimse dönüş yapıp cevaplamamıştı. Tüm sorularımı teknik olarak açıklayan personelinize teşekkür ederim. Her şirkette böyle kişiler çalışmalı.”

Servis çağırmaktan yoruldum. Kurutma makinesi su akıtıyor. 3 ay içerinde 3. Defa servis gidiyor. Yünlü çamaşırları kuruturken içindeki tüm suyu alttan dışarı akıtıyor. Toplamda 20 kez bile kullanmadığımız bir makine de sorunu dinleyecek ve cevap verecek teknik bir personel bile bulamıyorum. Çağrı merkezindeki kişilerle, servisteki danışmanlarla muhatap olmaktan yoruldum. İçindeki tüm suyun boşalması na terleme diyorlar. 2. Defa servise gittiğinde Garantili üründen bir de bakım parası aldılar.
1 yıllık makinede Ne bakımı yaptılar,
Makinenin servise aynı arıza dan 2. Kez gidişi yaklaşık 1 aylık 2 kez kullanımlık bir sürede oldu. O dönem Servis elemanınızın evde yaptığı test. Makinenin içerisine konan 1 litre su ilk 5 dakikada nasıl buharlaşır ve tamamı nasıl makinenin altından akar? Anlaşılır gibi değil.
Şubatın sonunda Makineyi servisten getirdiler bugün 15 Mart daha ilk kullanımda tüm su alttan aktı. 3 kez pazartesi servise alacaklarını söylüyorlar.
Bütün bu sorular karşısında tedirgin olarak bu makineyi kullanmak istemiyorum.

16 Mart 2024 12:56 (Şikayetten 15 saat sonra)
19 Mart 2024 14:27

Ethem
Ethem

Personel su akıtma sorununu giderebildi mi ben de yaşıyorum benzer bir sorunu

Kamil

Kazan ek yerlerinden su akıttığını tespit etti. Makineyi değiştiler

22 Aralık 2024 18:20
Arçelik Kurutma Makinesi Su Akıtma Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Arçelik Kurutma Makinesi Su Akıtma Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

31 Ağustos 2024 15:54
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Revizyonlu Kurutma Makinesi Kusurlu Ve Eksik Teslim Edildi, Güvenim Sarsıldı

Nazlı