Esra sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kurutma Makinesi Sorunları Ve Servis İlgisizliği

14 Ağustos 2024 19:59

Arçelik marka 810 km kurutma makinem, yaklaşık kasım ayından bu zamana aynı arızayı veriyor. Servisin evime kaç kere geldiğinin sayısını dahi unuttum. 2 kere makine evimden alınıp motoru, ısı pompası ve proses fanı değiştirildi. 1 kere evimde üst kapak açılıp bir şeyler daha yapıldı. 1 seferinde ayar yapıldı. 1 seferinde evde olduğum halde evde yok dendi. Sorun aynı sebepten olduğu için eve gelmeye bile tenezzül edilmedi. Bu yüzden video atın dediler. O kadar saçma sapan şeylerle uğraşıyorum ki yoruldum artık. Çağrı merkezini her gün arayıp kayıt açtırıp her farklı insana 20 dakika boyunca hep aynı şekilde şikayetlerimi anlatıyorum. Servis kaydı açılıyor ama gelen giden yok. Her şey iyilikle olsun dedikçe ben resmen saf yerine konuyorum, iyi niyetim suistimal ediliyor. Gelen servis elemanı dahi bu ürünün değişimini nasıl onaylamadılar bir de bana akıl verip Tüketici Mahkemesi'ne başvurun diyebiliyor. Makineyi kullanmaya korkuyorum, patlayacak gibi ısındıkça ses iyice yükselip rahatsız edebiliyor. 1 senedir oyalanma sebebimin garanti süresinin doldurulması olduğunu düşünüyorum. Bana ayıplı mal satılmış. 3 kere aynı şikayetten onarım görmesi, servisin demesi ile değişim hakkımın doğmasıymış ama benim evime aynı şikayetten sayısız defa gelindi. Ben neden oyalanıyorum Arçelik.

16 Eylül 2024 21:08

Arçelik kurutma makinem ile ilgili daha önce sorunumu paylaşmıştım 1 yılı aşkın süredir evime sayısız servis elemanı gelmesine rağmen sürekli işlem yapılmasına rağmen sorunum devam ediyor buraya yazdıktan sonra defelarca memnuniyet için arandım ama hiçbir şekilde sorunum giderilmedi üründe sorun var denip sürekli yedek parça değişimi yapıldı son durum şudur ki sorun yokmuş madem yoktu benim makinemin motoru, ısı pompası ve daha başka parçaları neden değiştirildi soruyorum siz olsanız bu ürünü kullanır mısınız sevgili Arçelik yetki servis elemanları bana akıl veriyor önce Tüketici Hakem Heyeti'ne gitmeyin diyor servis kaydı açıp eleman gönderilmiyor bilgi dahi verilmeye tenezzül edilmiyor gelen eleman banyoda çalışan kurutma makinesinden gelen sesi duyup bu ses başka yerden geliyor diye benim aklımla dalga geçiyor kendılerıde video çektiler sonuç nemi bu seferde gidin Tüketici Hakları'na başvurun oldu yazıklar olsun bu ayıplı malı bana kullanmam için bırakmayı tercih ettiler ben bu garantisi devam eden ürünümün değişimini talep ediyorum gerekli her yere gideceğim servisten ayrı Arçelik'ten ayrı şikayetçi olacağım madem sorun yoktu başından beri nediye kurcalanıp duruldu neden parçalar değiştirildi kim kabul eder sorunu olmayan ürünün parçaları değişmiş ürünü?

15 Ağustos 2024 13:13 (Şikayetten 17 saat sonra)
Esra
Esra
15 Ağustos 2024 15:38

Sabahtan beri üç dört kere memnuniyet için arandım ama boş bir arpa boyu yol ilerleyemedik servis yazılıyor artık gelmeye bile tenezzül edilmiyor biraz önce servis aradı ve kötü muameleye uğradım fabrika onay verilmiyor diyor sesin normal olduğunu söylüyor soruyorum normal ses ile çalışıyorsa ben neden 1 senedir oyalanıp neden makinenin sürekli parçaları değiştiriliyor yeniden eleman gönderelim tekrar bakılsın ve yine farkı bir eleman gelsin haklı olarak bu sürekli böylemi devam edecek dediğimde evet yani sizi oyalama devam edicezi üstü kapalı iletiyor bana hanımefendi bir de akıl veriyor mahkemeye başvurun soruyorum Arçelik ailesi benim ürünüm garanti kapsamında ellenmediği yeri kalmadı deneme tahtası gibi şu parçayı değişelim düzelir diye diye makinamı hurdaya çıkardınız yazıklar olsun

Gizem sonucu yetersiz buldu

29 Ağustos 2024 17:24
Arçelik Kurutma Makinesi Sorunu: 1 Aydır Çözüm Yok
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Atakan
14 Ağustos 2024 17:16
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kurutma Makinesi Performans Sorunu ve Çözüm Eksikliği

Serpil