Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kurutma Makinesi 24-215490-04 800 Kmx Serisi Kronik Sorun

31 Temmuz 2024 13:13

Merhaba, Arçelik'ten 2 hafta önce kurutma makinesi aldım. İlk hafta motor yüksek şikayeti ile talep açtık, gelip yenisiyle değiştirildi. 2. hafta yeni olan ürün tekrar aynı problemi yaşattı, gelip bakıldı ve videoları da çekildi. Bu serinin kronik problemi olduğu düşünüyorum. Merkezden video incelenecek ve size 3 gün içinde dönüş olacak denildi fakat 1 hafta geçti. Henüz dönüş olmadı. Ürünün serisinden ötürü aynı problemi tekrar yaşayacağımız kanaatindeyim fakat henüz dönüş yapmadılar. Yasal süreyi bekliyorum. Akabinde yasal haklarımı kullanacağım.

31 Temmuz 2024 16:17 (Şikayetten 3 saat sonra)
08 Ağustos 2024 09:58

Merhaba Arçelik servis kurutma makinesini alıp tekrardan inleyeceğiz ve mağduriyetinizi gidereceğiz denildi fakat, tamir edip gönderdik dedikleri sıfır ürün, aynı şekilde geri geldi ve aynı problemi devam ediyor, ürünün değiştirilmesini veya iade istiyorum başka bir markadan alacağım kurutma makinesini

19 Ağustos 2024 11:43

Arçelik kurutma makinesi sorunumuz uzun bir serüvene dönüştü. Teknik servis kurutma makinesini alıp ısı pompasını tamir ettik diye geri gönderdi, sorun çözülmedi diye tekrar talep açtık ve tekrar teknik servise gitti hiçbir sorunu yok tekrar aradılar ürünü iade istemiyoruz değişim istiyoruz dedik ve kötü bir üslup ile iade edeceğiz denilip telefon suratımıza kapatıldı kafasına göre randevu saati belirleyip ürünü iade edecekler hiç etik değil Arçelik sorunumu çözene kadar her yere şikayet edeceğim

Cem sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 10:52
Mesut sonuçtan memnun değil

Arçelik Kurutma Makinesi Sorunları ve Servis İlgisizliği

01 Eylül 2024 04:06
Göksel sonuçtan hiç memnun değil

Göksel
26 Aralık 2024 12:40

19 Ekim 2023 13:38
Seda sonuçtan çok memnun

13 Mart 2024 11:37
"Haftalardır sonuç alamadığım konuydu buraya yazdığım an çözüldü. Hem de yeni ürün ile değişim yapıldı. Teşekkürler."

Arçelik Kategorileri