Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kurutma Makinesi 2 Saatlik Programda 4-5 Saat Çalışıyor!

09 Ağustos 2023 12:28

Talep Takibi (448147***), Annemin yeni taşınacağı ev için Arçelik kurutma makinesi aldık. Cihazı aralık 2022'de teslim aldık fakat evde tadilat sürecimiz devam ettiği için kurulumu yapılmadı. Ev taşıma işlemimizin yapıldığı 1 Haziran 2023 tarifinde servis gelip kurulumunu gerçekleştirdi. Cihaz ilk kullanımından itibaren 2 saatlik programda 4-5, hatta 6 saat çalıştığını tespit ettik fakat yerleşme sürecinde servisi arama durumunuz olmadı. Sonrasında servisi aradık, bize bir SMS geleceğini servis talebini o SMS üzerinden gerçekleştirebileceğimizi söylediler. Telefonu kapattık SMS gelmedi. Tekrar servisi aradığımızda iki adet prob olduğunu, onları sirkeli pamukla silersek düzeleceğini bildirdiler. İşlemi yaptık. Sorun düzelmedi. Tekrar servisi aradık gelen arkadaşlar tekrar gelip kontrol edilmesi gerektiği söylediler. Birkaç gün sonra başka bir ekip gelip derdimizi dinledi. Ürünün atölyeye alınarak test edilmesi gerektiğini iletti. O günün akşamında tekrar kurutma makinesini çalıştırdık. 17:20'de 2 saatlik programı aktif ettik. Saat 20:20'de hala 32 dakika çalışma süresi görünüyordu. Biz 3 saat sonra 20:20'de kendimiz kapattık ve çıkan çamaşırlarımız hala kuru değildi. Balkona asarak çamaşırlarımızı kendimiz kuruttuk. Ertesi sabah arkadaşlar gelip cihazı aldılar. Birkaç gün sonra servisten arayıp cihazın 2 saatlik programda 4-5 saat çalıştığını bu yüzden tamire alındığı bilgisini paylaştı. Biz de iki ay önce kurulumu yapılmış doğru dürüst kullanamadığımız cihazla ilgili değişim hatta gerekirse ücret farkını ödeyerek birkaç model üstünü alabileceğimizi ilettik. Bugün aynı servisten konuştuğum kişi cihazda hiçbir sorun olmadığını ve bize tekrar teslim edileceğini iletti. Durduk yere canı sıkıldığında servisi arayıp arıza kaydı bırakalım diyecek insanlar değiliz. Bir sorunumuz var ki sürekli servisi arayarak çözüm arıyoruz. Gün içinde yoğunluğumuzun arasında bir de kurutma makinesi peşinde koşuyoruz. Fabrikadan bize sorunlu gelen kurutma makinesinin değişimini talep ettiğimizi defalarca ilettik! Buradan tekrar iletiyorum. Sorunlu gelen ürünün değişimini talep ediyoruz. 20 gün sonra evleniyorum ve kendi evim için de Arçelik 4 parça beyaz eşya aldım (buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi ve bulaşık makinesi). Henüz ürünleri teslim almadım ve kurulumu yapılmadı. Kurutma makinesiyle ilgili sorunumuz Arçelik gibi dünyaca ünlü bir şirket tarafından çözülemeyecekse. Kendim için aldığım ürünleri iptal edeceğim!

09 Ağustos 2023 14:37 (Şikayetten 2 saat sonra)
Mesut
Mesut
11 Ağustos 2023 15:40

Yaşadığım sorunla ilgili Arçelik genel müdürlüğünden arandım. Ama sadece aramış olmanız mağduriyetimizi gidermiyor. Servisten arayıp eski ürününüzü geri getiriyoruz diyorlar. 20 gün sonra evleniyorum ve kendim için Arçelik'ten 4 tane beyaz eşyanın ödemesini gerçekleştirmiştim. Onları da iade ediyorum ve an itibariyle Arçelik'le hiçbir ticaretim olmayacaktır!.

Emine sonuçtan çok memnun

27 Eylül 2024 11:03
"Öncelikle Arçelik Genel Müdürlüğüne ürünlerinin arkasında durduğu ve müşteriyi öncelikli tuttuğu için teşekkür ederim. İlgilenen ve sorunumuzu kendi sorunu gibi önemseyen sorumlumuz Dilara hanıma da özellikle teşekkür etmek isterim. Adına ve sektördeki yerine yakışan bir hareketle ürünüm değiştirildi ve sorunum ortadan kalktı. Tekrar Arçelik Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyorum."

Arçelik Kurutma Makinesi Garantili Ürün 3 Defa Aynı Arıza

13 Mart 2024 09:28
Arçelik Kurutma Makinesi Garantili Ürün 3 Defa Aynı Arıza
Belkıs sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kurutma Makinesi Sorunları Ve Çözüm Eksikliği

Belkıs