Uğur sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2023 11:25

02.01.2023 tarihinde saat 15.30 civarı Arçelik marka inverter klima sebepsiz yere alev alıp yandı ve balkonumuza zarar verdi. Evimiz yanmaktan son anda kurtuldu ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü akabinde aynı günün akşamı Arçelik yetkili servisinden gelen arkadaşlar klimayı söküp inceleme altına almak amacıyla götürdüler ve eve 1 hafta sonra incelemek için Arçelik bölge müdürlüğünden 2 kişi geldi ve verdikleri karar neticesinde yangının klimadan çıkmadığını söyleyerek hasarı karşılamayacaklarını 16.01.2023 tarihinde telefon açarak söylediler en nihayetinde klimanın dışında çevresinde yangın çıkartacak hiçbir şey yok yangının çıkma sebebi Arçelik marka klimanın dış ünitesi kaynaklıdır. En kısa sürede sorunumun giderilmesini rica ediyorum aksi takdirde Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım elimden geleni yapacağım fotoğraflar ektedir yangını klima çıkartmıştır. Başka bir yerden yangın çıkması mümkün değildir.

17 Ocak 2023 13:17 (Şikayetten 1 saat sonra)
22 Ocak 2023 17:31

Teyit etmek için aradılar 1 kez 5 gün oldu ne arayan var ne soran en kısa sürede sorunumun çözülmesini istiyorum

24 Ocak 2023 19:27

Hala bir çözüm bulmuyorlar yazıklar olsun böyle bir firmaya

Rıza
Rıza

Geçmiş olsun Arçelik ile aynı sorunu ben yaşadım 6 yıl önce sonuç şu an sana yapılanın aynısı tek yanlışım Arçelik'e dava açmamam oldu benim maddi hasarımı. Sigorta karşıladı evime Arçelik'in ürettiği hiçbir ürün giremiyor artık giremiyecekte bu tür ürünlerde yerli mallardan uzak duralım benim gözümde beş tl etmez ve fiyatları eşdeğerlerine göre çok daha yüksek çalıştığı servis elemanları yetersiz bilgisiz adamlar Allah beterinden saklasın diyerek tekrar geçmiş olsun diyorum

Arçelik Klimada Tekrar Eden Arıza Ve Servis Mağduriyeti

12 Eylül 2025 11:05
Ramazan sonuçtan memnun

Arçelik 12325 A Klima Montajında Ciddi Servis Hataları Ve Ürün Eksiklikleri Nedeniyle Mağduriyet

Ramazan
24 Nisan 2025 16:02
"Klimayı iade etmek zorunda kaldık bu süreçte Arçelik yetkililerine teşekkür ederim belki 20 defa aradılar her birim ayrı ayrı aradı markayı hala seviyorum ama yetkili servis çalışanlarına eğitimler verilmeli sınavlar yapılmalı sertifika verilmeli ve bir montajdan sonra ara sıra genel müdürlükten bir denetçi gelip yapılan montajları kontrol etmeli"
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Klimada Sürekli Arıza Ve Uzayan İade İşlemi

Şeyma