01 Mayıs 2023 23:46

Arçelik inox semaver üç kez servise gitti Kıraç şubesine değişim talep ettiğimi söyledim garantisi hala mevcut sürekli sıkıntı çıkıyor ama servis hiçbir şekilde umursamadı ürünü tekrar bozuk şekilde gönderdiler. Ürünüm değişmesini istiyorum. Tüketici Mahkemesi'ne başvurmam mı gerekir. Bunun için servisten gelen ürün daha kötü halde geldi. Musluk yamuk takılmış hala su akıtıyor ve Kıraç servisine söylediğimde hayır bir sorun yok diyorlar video çekip gönderiyorum yine de sorun yok diyorlar bıktım artık yeni çaycı nasıl üç kez servise gider ve düzelmeden geri geliyor. Resmen dalga geçiyorlar insanlarla

10 Mayıs 2023 14:35

Bu üçüncü yazışım Arçelik'te sorunu çözmek bu kadar zor olmamalı ya ürünüm Arçelik inox semaver Kıraç şubesi ürünü bozuyor ben bir aydır ürünle uğraşıyorum servis talebi oluşturuluyor kendi kafalarına göre talebim iptal ediliyor ürünün iadesini istiyorum yeter artık Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım

04 Mayıs 2023 13:47

Dönüş sağladı yetkili ana bayii ama beni anlamıyorlar sanırım ısrarla Kıraç servisinden kimseyi istemiyorum diyorum zaten Kıraç mahvetti ürünü ben ücret iadesi istiyorum acil üç gündür her arayana anlatıyorum sıkıntımı yapılan hiçbir şey yok servis alacak bakacak uygun görürse olur bu ne demek ya sizin servisiniz zaten mahvetti ürünü ben para iadesi istiyorum Arçelik'ten hiçbir ürünü istemiyorum yıldırdınız gerçekten Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım yine umursanmazsam eğer

02 Mayıs 2023 09:44 (Şikayetten 9 saat sonra)

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çaycı Semaver Değişiminde Uzayan Mağduriyet Ve İlgisizlik

İbrahim
18 Ağustos 2025 14:44
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
25 Ocak 2025 13:47
Eksik Parçalı Semaver Seti Şoku
Eksik Parçalı Semaver Seti Şoku
Ciğdem sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Arıza Tekrarlandı, Ücret Talebi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Ciğdem