İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Gurme Duo Airfryer ile Yaşadığımız Büyük Hayal Kırıklığı

10 Eylül 2024 15:35

Öncelikle merhaba, bütün ev araç gereçlerim maalesef ki Arçelik. Geçenlerde yeni aldığımız Gurme Duo Airfryer bozuldu, patates pişirmiyor, köftelerin içini çiğ bırakıyor. Biz de servise verdik. 1 hafta sonra arandım ve bozuk değil, test ettik dediler. Koşulsuz yeni ürün teklifleri varken, arandığımda bu üründe bir şey yok ve değişim yapamam dediler. Bu, hasta değilken ilaç kullanmak gibi birkaç cümle ettiler. Bir daha Arçelik almak şöyle dursun, önünden bile geçmeyiz. Teşekkürler Arçelik, teşekkürler.

03 Ekim 2024 17:16

Tekrar yazıyorum, Arçelik marka Duo airfry makinem ilk açtığım günden itibaren hiçbir şekilde pişirme yapmadığı için ve üzerinde kabarcıklar olduğu için smyrna servise götürdüm 2 hafta sonra değişim olmaz dendi ben aramasam hala aranacağım yok sonrasında değişim talep ediyorum değişim talebim nedensizce red yiyor daha sonra buraya yazıyorum ve hemen arıyorlar iste ne yapabiliriz gibisinden hiçbir şey yaptıkları yok su an iade işlemi verdim 3 hafta oldu hala yanıt yok bu nasıl bir marka anlamıyorum rezil ötesi, kullanılmış ürün satıp o ürünü değişim yapmak istediğimde red yiyorum, iade işlemime 1 aydır onay gelmiyor kısacası sizde benim gibi ruh hastası olmak istemiyorsanız Arçelik markasından hiçbir şey almayı düşünmeyin özellikle Air fry zaten hiç düşünmeyin. Etrafımda kim varsa herkese hiç düşünmeyin diyorum çünkü ne bir muhatap bulabiliyorum ne sorunum çözülüyor ne param yatıyor ki yatsa ne artık o zamanki aldığım parayla bu zamanki para aynı değil Tüketici Hakları'na da başvurdum ne haliniz varsa görün

03 Ekim 2024 17:13

11 Eylül 2024 12:17 (Şikayetten 20 saat sonra)
15 Eylül 2024 13:55

Hala bir şey yok değiştiremeyiz deniliyor o kadar pişmanım ki Arçelik aldığımıza

03 Ekim 2024 17:28

Son durumu güncelliyorum para iadesi denildi ama üzerinden 1 ay geçti neredeyse ve tekrar hiçbir şekilde aranmadık para iadesi de yapılmadı hem aldığımız duofry onlarda kaldı hem de paramız iade edilmedi anlayacağınız ikinisinden de olduk Arçelik tam bir pişmanlıktır. Tüketici Hakları'na gittik güncel gelişmeleri tekrardan yazacağız

Airfryer Performansı Ve İade Sorunu

Gönül
06 Ocak 10:24
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Airfryer'da Garanti Kapsamında Çözülmeyen Düğme Sorunu

Gülcan
26 Eylül 2024 04:18
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Airfryer Patates Pişirmek Felaket

12 Haziran 2024 14:48

Öznur
12 Mayıs 2024 01:33
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
16 Kasım 2023 13:39