Arçelik Elektrikli Ocak Şikayeti!

24 Haziran 2024 13:394.657
Erkan'ın Teşekkür Mesajı
Arçelik ailesine ve benimle temasa hemen geçip yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gerçekten ilgili alakalı servis elemanları ve işimin acilen çözüleceğini ve hatanın malzemeden dolayı olduğunu ve bizi mağdur etmeyeceğini belirttiler. Arçelik'i seçtiğimiz için bir kez daha memnunuz. Arçelik ailesi ve bütün çalışanlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz iyi çalışmalar.
22 Haziran 2024 19:46

Ürünümüzün üzerinde oluşan lekeler ve yemek yapıldıktan sonra oluşan çizik lekeleri.

24 Haziran 2024 18:46 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

24 Haziran 2024 18:59

Umarım konuyla ilgili en kısa zamanda bize ulaşır mağduriyetimiz giderilir. İlginiz içinde teşekkür ederiz. İyi çalışmalar

26 Haziran 2024 19:10

Arçelik Ankastre Ocak Kurulumu İçin Yetersiz Servis Ve İlgisizlik

8 Ağustos 2025 13:383.878

1 Ağustos tarihinde Ankara Çankaya’daki yetkili bayiden Arçelik ov 643 t model ankastre elektrikli ocak satın aldım. Sat...

Arçelik Ocağının Kontrolsüz Yanması Yangın Tehdidi Oluşturuyor

23 Şubat 06:28730

Arçelik ov 643t model ocağı yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Güvendiğim bir markanın ocağında ciddi bir güvenlik sorunu y...

Tümünü Gör
Arçelik Ocak Gözleri Hemen Paslandı

Arçelik OcakGözleri Hemen Paslandı

Kübra
Arçelik Ocak Düğmesi Sorunu

Arçelik OcakDüğmesi Sorunu

Hilal
Arçelik Ocak Kendi Kendine Kapanmadı!

Arçelik OcakKendi Kendine Kapanmadı!

Sümeyra
Arçelik Ayıplı Mal Ve Sağlık Riski

Arçelik AyıplıMal Ve Sağlık Riski

Zekiye
Arçelik Ankastre Cam Ocak Patladı!

Arçelik AnkastreCam Ocak Patladı!

Ece
Arçelik Ocak İadesi İstiyorum!

Arçelik Ocakİadesi İstiyorum!

Nazan