Erkan sonuçtan çok memnun

Arçelik Elektrikli Ocak Şikayeti!

24 Haziran 2024 13:39
Erkan'ın Teşekkür Mesajı
“Arçelik ailesine ve benimle temasa hemen geçip yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gerçekten ilgili alakalı servis elemanları ve işimin acilen çözüleceğini ve hatanın malzemeden dolayı olduğunu ve bizi mağdur etmeyeceğini belirttiler. Arçelik'i seçtiğimiz için bir kez daha memnunuz. Arçelik ailesi ve bütün çalışanlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz iyi çalışmalar.”
22 Haziran 2024 19:46

Ürünümüzün üzerinde oluşan lekeler ve yemek yapıldıktan sonra oluşan çizik lekeleri.

24 Haziran 2024 18:46 (Şikayetten 5 saat sonra)
24 Haziran 2024 18:59

Umarım konuyla ilgili en kısa zamanda bize ulaşır mağduriyetimiz giderilir. İlginiz içinde teşekkür ederiz. İyi çalışmalar

26 Haziran 2024 19:10

Arçelik Ankastre Ocakta Kronik Elektronik Kart Arızası

11 Mart 2025 01:15
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Elektrikli Ocakta İlk Kullanımda Derin Çizikler Ve Servis İlgisizliği

01 Eylül 2025 14:28
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Tekrarlayan Arıza Ve Faturasız Servis: Güvenim Sarsıldı

15 Ağustos 2025 00:35