Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Dobra TİCARET'TEN Alışveriş Pişmanlıktır

09 Temmuz 2024 11:35

20/06/2024 tarihinde Arçelik 18465 HP Ultra Hijyen Plus inverter Klima aldım. Bayrampaşa Arçelik Dobra Ticaret'ten. Bu klimayı aldığımda HomeWhiz özelikli olduğunu tanıttıkları için ve evde kedim olduğundan evde olmadığımız zamanlarda uzaktan klimayı çalıştırmak için özellikle bu klimayı aldım. Klimanın HomeWhiz özelliğini aktif edemediğimi düşündüm ve satın aldığım bayiyle görüşüp servis kaydı oluşturduk. Teknisyen gelip klimayı kontrol ettiğinde bu klimanın HomeWhiz özellikli olmadığını eğer istenirse 2.500 TL ek ücret verilip özelliği aktif eden cihazı takabileceklerini belirttiler. Bunun üzerine bayiyi arayıp ürünü satan r... İsimli satış danışmanıyla görüştüğümde bu üründe bu özellik var diye iddia etti ve sonrasında ürünün kataloğuna baktığında opsiyonel olduğunu kendisi fark etti. Danışmanın eksik bilgisinden dolayı böyle bir özelliği var diye aldığım ürünün HomeWhiz özelliğinin olmadığını öğrendim. Nasıl çözeceğiz dediğimde ek ücret ödeyerek alacağımı söyledi. Aksi takdirde aynı özellikleri sunan sadece HomeWhiz özelliği olmayan rengi beyaz olan klima 8.000 TL'ye yakın daha uygun bir bedelle satılıyordu. Ve bu cihaza zaten 2.500 TL ek bedel ödeyerek bu özelliği entegre ediyordum. Aynı zaman diliminde çamaşır makinesi aldım o da kusurlu çıktı. Onun da arkasında duramadılar. Ve onu kendim çözdüm. Klimayı HomeWhiz özelliği var diyerek sonrasında yokmuş deyip işin içerisinden çıkılamaz. Parasını ödeyip ürünü alan bir müşteri danışmanın bilgisizliği ve dikkatsizliği yüzünden mağdur edilemez.

09 Temmuz 2024 17:01 (Şikayetten 5 saat sonra)
Kadir
Kadir
12 Temmuz 2024 09:38

Buradan yazdığım şikayeti sözlü olarak dinlemekten başka herhangi bir şey yapılmadı. Sattıkları ürünün arkasında duran bir marka değil buradan bunu anladık.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 10:48
Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

Zeynel
04 Mayıs 2024 13:47
Arçelik Klimayı İade Almıyor

26 Temmuz 2025 22:35
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2025 16:26

08 Mart 2025 23:59