Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Devamlı Arıza Veren Ürün

Yeşim
22 Kasım 2023 07:49

Arçelik'ten almış olduğum 9123nmg model çamaşır makinem sürekli arıza veriyor. Aynı arızayı iki kez yaşadım. Şu an farklı arızalar da beraberinde geldi. Ürün iki yıllık ve sürekli servise göndermek, servis çağırmak istemiyorum. Ürünün problemli olduğu ve bu modellerde kronik sorunlar yaşandığı her yerde karşıma çıkıyor. Ürünün başka bir modelle değişimini talep ediyorum. Bunun için gerekli işlemleri buradan başlattığımı belirtmek istiyorum. Uğraşmamak adına yüklü bir ödeme yaparak bu ürünü tercih ettim, ancak sonuç maalesef bu oldu.

21 Aralık 2023 23:17

Arçelik 9123 nmg çamaşır makinem 3 yıldır Devamlı arıza veriyor. 3 kez aynı durumdan arti 1 kez atölyeye alındı arti 3 hafta önce 4 parça değişti ve su an yine arızalı. Defalarca ürünün değişimini talep ettim ama bana olumsuz dönüş yapıldı. Artık hakkımı aramakta kararlıyım THH ile yaptığım görüşmede yapılan işlemlerin belgelerini almam söylendi artık elden bir belge verilmiyor çünkü. Ben 7 kez arıza veren cihaza neler yapıldı ise düzeltmek adına bu belgeleri Arçelik'ten talep ediyorum. Artık evimde servis görmek istemiyorum mağduriyetimin giderilmesini bir kezde buradan istiyorum yine cevap red ise tamir belgelerim gönderilsin ben aksam makine çalıştıramıyorum gürültüden bu gürültü bir yerden kesiliyor bir yerden geri çıkıyor makine 3 yıl 4 yıl vs diye bahaneler hoş değil atölyeye alındığında 4 aylıktı ürün o zaman neden bir şey yapmadınız. Kimse milyarlar verip de birkaç yıl ürün kullanacak kadar kolay kazanmıyor olmadı Arçelik ismine yakışanı yapmalıydın

21 Aralık 2023 23:01

Arçelik 9123 nmg çamaşır makinesi sayesinde servis ekipleri ile aynı evi paylaşır duruma geldik neredeyse. 3 yıl içinde 3kez aynı sorun arti 1 atölyeye alındı sorun artı 2 kez farklı sorun ve su an ürün yine arıza verdi ki 3 hafta önce yapılmıştı güya. Firmanın neredeyse bütün ev gereçleri Arçelik olarak evimde mevcuttur. Eski Arçelik kalitesi kesinlikle yoktur ürünlerde çok kez makinenin ayıpsız muadili ile değişimini talep ettim reddedildi artık ben servis elemanlarıyla düzelir umudu ile bir kez daha karşılaşmak istemiyorum. THH başvurumu yapmak adına yapılan işlemlerin belgelerini talep ediyorum. Çünkü elden bir belge verilmiyor artık. Bu makinenin değişimi için artık hakkımı aramakta kararlıyım. Bu ürün aynı sorundan 3. Kez gittiğinde değişim yapılmalıydı fazlasıyla oyalanıldım. Arçelik benim için bitmiştir

22 Kasım 2023 12:56 (Şikayetten 5 saat sonra)
22 Kasım 2023 16:42

24 Eylül 2023 16:14
Arçelik Servis Sonrası Deforme
Oguz sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor ve Değişim Talebi Reddediliyor

24 Ağustos 2024 13:30
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 14:05
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Sadık
21 Ocak 2025 14:24
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Aleyna
28 Şubat 2024 17:24