Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 18:08

Arçelik 2070 MB derin dondurucum 3 gündür soğutma yapmıyordu. Bugün servis geldi. Adamlar da alışmış, fabrika hatası olan yeri biliyorlar artık. Sonuç olarak montaj hatası yüzünden boru erimiş. Garantim vardı, parça değişimine gitti. Ama aynı sorun tekrar edeceği için başka model talep ediyorum. Bu sorundan evim yanarsa sonuç firma yüzünden kötü olur.

profile profile
07 Ağustos 2024 15:06 (Şikayetten 20 saat sonra)
07 Ağustos 2024 18:07

Bugün yetkili servis aradı değişim başka model olmayacağı söylendi tamir edileceği söylendi Ayıp malını kabul etmeyen tek firma Olası yangından sorumlu Arçelik bayi dir

Filiz
Filiz

2019 yılında Arçelik’ten aldığım derin MB 2070 model dondurucu, 5. Yılında arızalandı. İnternette yaptığım araştırmalarda aynı model ürünü kullanan birçok tüketicinin de 3 ile 5 yıl arasında aynı arızayı yaşadığını gördüm. Ürün Arçelik teknik servisine gösterildiğinde, yetkili teknik personel bu sorunun kullanıcı hatası olmadığını, bu modelde sıklıkla aynı sorunla karşılaştıklarını bana gayri resmi olarak iletti. Olayı Tüketici Hakları mahkemesine taşıyacağım. Sizden ricam şikayetinizi Tüketici Hakem Heyeti'ne iletmeniz. E-devlet üzerinden online olarak yapabilirsiniz. Bir ürünün bu denli sık aynı hatayı vermesi, bir imalat ve tasarım hatası olduğunu açıkça göstermektedir. Bu nedenle Arçelik’in ayıplı mal kapsamında bu ürünü ücretsiz tamir etmesi veya mümkün değilse değişim ya da bedel iadesi yapması gerekir. Bu şekilde ürünü sattıkları herkesi tamir adı altında tekrar para ödemeye bağlamış oluyorlar. Ayrıca tasarım hatası giderilmediği için tamir edilen ürünün aynı hatayı tekrarlaması kaçınılmazdır.

Erdem sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 19:07
Arçelik 2070 MB Dondurucu Soğutmaması
Esma sonuçtan memnun

23 Mayıs 2024 14:35
"Teşekkür etmem için sorunun çözülmesi gerekirdi"
Alcan sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2024 03:35
Arçelik 2070 MB Derin Dondurucuyu Kullanamıyorum