Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Değişim Veya İade Talebi (Renk Farklılığı)

Arçelik Değişim Veya İade Talebi (Renk Farklılığı)
25 Mayıs 2024 20:09

Merhaba ben Mustafa, 16.05.2024 tarihinde Sakarya, Kocaali ilçesindeki Okan Ticaret bayiliğinde yapmış olduğum 1076-057312 sipariş numaralı alışverişim için yazıyorum. Ankastre set satın alırken aynı renk gri olarak sipariş geçmemize rağmen eve kuruluma gelen ustalar montaj yaptıktan sonra gördüm ki birisi kapalı gri, diğeri ise açık gri. Halbuki hem Arçelik'in internet sitesinden kontrol etmiştim hem de satın aldığım bayideki satış sorumlusuna ellerinde gri set teşhir ürünü olmadığı için sözlü olarak renk farkı olabilir mi diye sorduğumda böyle bir ihtimalin mümkün olmadığı cevabını aldım. Set olarak aldığımız bir ürünün farklı renklerde olması bizi hayal kırıklığına uğrattı. Arçelik müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ürünün satış sözleşmesini yapmamızın üzerinden birkaç gün geçmiş olmasına rağmen, montajı yapılan ürünün değişim veya iadesi söz konusu olmadığını belirttiler. Nitekim paketi açılmadığından hangi renk olduğunu ilk etapta fark edememiştik. Arçelik gibi köklü bir marka ile böyle bir mağduriyet yaşamış olmam beni üzmektedir. Nitekim tüm beyaz eşyalarımı Türk malı olduğu ve güvenilir olduğundan dolayı Arçelik'ten almaya gayret ederdim. Arçelik'e yakıştıramadım. Çünkü bayiden sipariş ederken aynı renkte olmasını özellikle belirttim. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Çünkü değişim için hala ankastre setimi kullanmıyorum. Ürünlerden birini aynı renk ile değiştirilmesini talep ediyorum.

25 Haziran 2024 13:00

Daha ilk kullandığımız gün ocak gözlerinin emayelerinde atma olmaya başladı. Izgaraların ise siyah rengi gidip, alttan demirin kendi rengi görünmeye başladı. ( Üstelik daha sonra gelen servise emayelerin kabardığını söylediğimizde aldığımız cevap; "Çok normal daha da artacak kullandıkça." ) Gerçekten müşteri memnuniyet anlayışları içler acısı. Daha önce kullandığımız ocaklara tel bile sürsek renk atmazken, daha çok az kullanımda tel kullanmadığımız halde böyle bir şey yaşanması mümkün mü? Yeni üretim denilen ürün nasıl bu kadar kalitesiz olabilir. Çözüm istiyoruz. Her gün ayrı bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Fiyatlar böylesine yüksek iken ürünler bu kadar basit olmamalı.

26 Mayıs 2024 16:10 (Şikayetten 20 saat sonra)
28 Mayıs 2024 11:17

Merhaba şikayetten sonra bir kez Arçelik müşteri hizmetleri tarafından arandım. Süreci baştan sona sözlü olarak anlatmamı istediler. Anlattım, dinlediler ve tekrar arkadaşlarımız sizi arayacak dediler ama ilk günden sonra hiçbir yetkili aramadı. Servis kontrolüyle alakalı başka bir birimden aradılar ve yine sorunu çözemeyeceklerini söylediler. Arçelik'in bu kadar ilgisiz ve çözüm arayışına yaklaşmadan müşterisini mağdur edeceği aklımın ucundan geçmezdi. Ürünleri bir kez kullanmadım. Günlerdir küçük tüplü ocakla idare etmeye çalışıyoruz. Sadece paketi açıldı ve montaj yapıldı diyerek bizim taleplerimizi reddediyorlar. Bir tane küçük bir çözüm önerileri dahi yok. Güvenerek alışveriş yaptığımız Arçelik bizim için sadece hayal kırıklığı oldu.

Yanıltıcı Renk Bilgisiyle Satılan Ankastre Set Ve İade Sorunu

12 Ağustos 2025 08:40
Yanıltıcı Renk Bilgisiyle Satılan Ankastre Set Ve İade Sorunu
Ridvan sonuçtan hiç memnun değil

Ridvan
04 Temmuz 2025 10:22
Yanlış Renkli Ürün Teslimatı Sonrası İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet
Melda sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 12:03
Arçelik Mağazasında Renk Uyumsuzluğu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği