Ümmügül sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabında Yağ Ve Su Karışımı Sorunu: Müşteri Memnuniyetsizliği

Ümmügül
05 Ağustos 2024 14:46

Yaklaşık 4 yıl önce Arçelik 5506 nei a+++ model buzdolabı aldık. Garanti süresi dolalı 8-9 ay kadar oluyor. Buzdolabımızdan bir şikayetimiz yokken 1 hafta önce hem altı hem üstü soğutmamaya başladı. Servisi çağırdığımız da bize makine içinde ki yağın suya karıştığını buzdolabının tamir olmayacağını yapsalar bile asla eskisi gibi çalışmayacağını gövdenin garantisinin 10 yıl olduğunu ve yeni alacağımız buzdolabında bize %15 gibi bir indirim sağlayabileceklerini söylüyorlar. Şu an yeni bir buzdolabı alsam eski buzdolabına verdiğim paranın yaklaşık 4-5 katını vereceğim. Daha 4 senelik buzdolabı. Motor veya kart arızası değil ki kullana kullana eskidi diyeyim. Suyun yağa karışması makinenin yapmayacağı bir şey bu sizin ürettiğiniz buzdolabının bir kusuru. Arçelik tamamıyla pişmanlık. Alırken çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi de almıştım onlardan da asla memnun değilim. Malının arkasında durmayan bir firma. Bu yazıyı okuyacak arkadaşlarım varsa asla Arçelik almamanız sizin için en iyisi olur.

07 Ağustos 2024 15:05

Değişim talebi için görüşmelerimiz, biz arayacağız biz döneceğiz diyerek erteleniyor asla bilgi verilmiyor. Arayan asla yok, biz aradığımızda başlarından savıyorlar. 4 yıllık ürünüm kusurlu ürün diye bildirilmesine rağmen değiştirilmiyor üstüne bizden hala para istiyorlar. Ödeme yapmak değil değişim istiyoruz dediğimizde size gönderdiğimiz linkten ücret ödemesi yapınız diye keskin ve hiç yapıcı olmayan bir dille konuşuluyor. Bu yaz gününde buzdolabı olmadığı için meyve ve sebzemi geçtim 20 kilo kadar etim dahi bozuldu. Asla yardımcı olmuyorlar sadece oyalama taktiği uyguluyorlar. Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım hiç uğraşmayacağım. Arçelik pişmanlıktır.

05 Ağustos 2024 17:30 (Şikayetten 2 saat sonra)
Ümmügül
07 Ağustos 2024 13:24

Değişim talebi için görüşmelerimiz, biz arayacağız biz döneceğiz direkten erteleniyor asla bilgi verilmiyor. Arayan asla yok, biz aradığımızda başlarından savıyorlar. 4 yıllık ürünüm kusurlu ürün diye bildirilmesine rağmen değiştirilmiyor üstüne bizden hala para istiyorlar. Ödeme değil değişim istiyoruz dediğimizde size gönderdiğimiz linkten ücret ödemesi yapınız diye keskin ve hiç yapıcı olmayan bir dille konuşuluyor. Bu yaz gününde buzdolabı olmadığı için meyve ve sebzemi geçtim 20 kilo kadar etim dahi bozuldu. Asla yardımcı olmuyorlar sadece oyalama taktiği uyguluyorlar. Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım hiç uğraşmayacağım. Arçelik pişmanlıktır.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
16 Ağustos 2024 20:51
Gülsu sonuçtan hiç memnun değil

Garantisi Devam Eden Arçelik Buzdolabı Skandalı

Gülsu
24 Şubat 2024 00:32

Arçelik Buzdolabı Tamirinden Sonra Performans Sorunu!

Hüseyin
05 Ağustos 2024 23:30
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
04 Ağustos 2023 17:36