26 Aralık 2023 22:28

6 ay önce Arçelik no frost buzdolabı aldım. Çok az kullanmama rağmen, içinde su birikmekte ve kapağı açtığımda yere su akıyor. Servisi aradım, geldiler ve iç kısmının açılıp tamir edilmesi gerektiğini söylediler. Yeni aldığım ve doğru dürüst kullanmadığım bir ürünü tamir ettirmek istemiyorum. Değiştirilmesini talep ettiğimde, 6 ayın 20 gün geçtiği için değiştirilemeyeceğini belirttiler. Sağlam ve güvenilir olduğunu düşünerek aldığım buzdolabı altı ay bile dolu dolu kullanılmadan bozuldu. Arçelik markasını tercih ettiğim için pişmanım. Satın aldığım ürünün kalitesiz olduğunu ve markanın satış sonrası ürünün arkasında durmadığını düşünüyorum. Ürünün Wi-Fi özelliği bulunuyor, ancak içi su havuzuna dönüşmekte ve kapağını açtığınızda su dökülmekte. Kalite anlamında beklentilerimi karşılamadı ve memnuniyetsizliğimi dile getirmek istiyorum.

27 Aralık 2023 11:52 (Şikayetten 13 saat sonra)
27 Aralık 2023 12:56

Sorunu çözmeye çalışmıyorsuz yeni aldığım dolabı değişmiyorsunuz.

27 Aralık 2023 12:57

Sıfır diye bozuk dolabı vatandaşa satıp tamir edeceğiz diyorsunuz

Nilgün

Ben de Arçelik'ten Şikayetçiyim. 6 ay önce aldığım ve henüz ödemesi bitmeyen buzdolabım soğutmuyor. Servisi aradığımda 2 gün sonra geldiler. Fan ın değişmesi gerektiğini söylediler. Garanti kapsamında olduğundan yani bizden para almayacaklarından 8 gündür bekliyoruz. Gelmiyorlar

Hakan

Merhaba aynı dolap benimde aynısı oldu içi su doluyor çok kötü bir dolap almışız

Yalçın
12 Eylül 2024 15:04