Suat sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 12:29

2022 yılında Eskişehir Arçelik'ten 284630 eı model no frost buzdolabı aldık, daha garantisi devam ediyor. Dolabın içindeki rafın çerçevesi çatladı. Servisle görüştüm, aksesuarlar garanti kapsamına girmiyormuş. Camı sağlam olmasına karşın. Çerçeveyle beraber satılıyormuş Eee sen ucuz raf yap çatlasın. Ceremesini müşteri ödesin. Arçelik gibi bir markaya yakışmadı. Umarım hatalarını telafi ederler. Yoksa. Gerekli yasal başvurularımı yapacağım.

07 Mayıs 2024 15:55

Arçelik marka kombi tipi buzdolabı aldık. Daha garanti bitmeden dolabın içindeki cam raf kırıldı. Güya dayanıklı malzeme kullanılmış. Ve rafta ağır şeyler yoktu. İvedi bir şekilde Zararımın karşılanmasını istiyorum yani. Ücretsiz raf istiyorum. Aksi takdirde bütün yasal işlemlere başlayacağım.

28 Nisan 2024 14:33

Dün Arçelik müşteri hizmetlerinden aradılar. Mağduriyetimin giderilmesi için merkezle görüşüp ücretsiz raf verebileceklerini söylediler, merakla bekliyorum Arçelik gibi büyük bir markanın ne yapacağını.

03 Mayıs 2024 11:22

Halen bekliyorum cevaplarını. Umarım müşteri memnuniyetini göz ardı etmezler. Olumlu cevap verirler

08 Mayıs 2024 13:47

Kesinlikle ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Sakın Arçelik marka ürün alırken bir daha düşünün ben tavsiye etmiyorum

Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
11 Eylül 2023 20:07
Arçelik 283720 Eı Buzdolabı Şikayet
Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Zekeriya
25 Temmuz 2024 23:24

Arçelik Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Mağduriyet

18 Temmuz 2025 12:02
Baris sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 16:34
Arçelik Kategorileri