Yasemin
20 Ağustos 2023 18:01

Arçelik mavi ışık teknolojisi meyveleri hızla çürütüyor!

Güneşi içinde saklar, meyve sebzelerin vitaminlerini korur uzun sureli tazelik sağlar diye sattıkları ürün... Taze meyveyi olgunlaştırıyor bir nevi çürütüyor bu da buzdolabında istediğimiz bir şey değil tabi ki...

Aldığım günden beri meyve sebzelerin hızla buruştuğunu solduğunu yumuşadığını ve nihayetinde çürüdüğünü gözlemliyorum.

Zamanını buradan kanıtlayamam ama yakin zamanda aldığım ama lastik gibi olmuş havuçların resmini ekledim.

Eskisi de Arçelik'ti ama çok daha uzun sure diri tutardı sebze meyveleri

21 Ağustos 2023 19:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Arçelik 270530 eb buzdolabı 3 sene oldu alalı sebze-meyveligin tam üstündeki aparattan aşağı damlıyordu meyve sebze küflenip çöp, ısrar oluyordu. Ayrıca sular ve sebzelik altında da birikiyordu. Sürekli silmek zorunda kaliyorduk. Servis çağırdık gecen sebzelik üstünde çekince çıkan kısmi ve buzdolabını açınca tam karşınızda üstten aşağı kadar olan, soğuk hava izgaralarinin bulunduğu kısmi sipariş ettiler, bugün de bu iki kısmi değiştirdiler yenisiyle. Bu parça-parça larda revize yapıldığını söyledi. Sorunun çözüleceğini söylediler diğer kişilerde çözülmüş bu sorun. Bilginize, umarım okuyanlara da faydası olur (Bugün parça değişiminin 3. Günü, Maşallahı var meyve sebzeligin. Hiç nem su yok. Su damlaması vs yok)

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
25 Ağustos 2025 00:03