Arçelik Buzdolabı Gösterge Panelinde 0-0 Hatası

Arçelik Buzdolabı Gösterge Panelinde 0-0 Hatası
Hamiye
31 Temmuz 2023 00:31

Arçelik buzdolabımın gösterge panelinde 0 0 hatası alıyorum. Kırmızı ünlem işareti yok. Normalde yeşil ışık ve -18 4 yazardı. Şu an yeşil ışık yok 0 0 yazıyor ve ekran hep açık duruyor. Fişi çektim bekledim geri taktım düzelmedi. Çağrı merkezi bilgilendirmede yetersiz. Çözüm bekliyorum.

31 Temmuz 2023 13:24 (Şikayetten 12 saat sonra)

Yorumlar (8)

Abdullah

Bende de aynı problem oldu, ekran sipariş ettim ama aynı sorun devam etti. Buzdolabın üstünde ana kart yuvası var, orayı açıp tüm soketleri çıkarıp geri taktım buzdolabı düzeldi. Muhtemelen servis gelseydi dediğim ana kartı değiştirecekti. Elektrik dalgalanmasında dolap kendini korumaya aldığından bu durum oluşuyor sanırım

Osman
Osman

Merhabalar, kapının yönünü değiştirmek için soketi söktük yönünü de değiştiremedik soketi tekrar taktık lakin benim ekranımda 0 0 oldu nasıl yaptınız veya ne yapmamız gerekiyor.

Özlem
Özlem

Merhaba buzdolabım Arçelik ve bir türlü sıcak ve soğuk dengesini çözemedim gitti 8 getiriyorum buz gibi yapıyor tüm ürünlerdonuyor İki ye getiriyorum yine aynı bir türlü dengeler sağlanmadı aldığım en kotu ürün sürekli servis gelmesi ve sorunu bir türlü giderilmemesi çok sinir bozucu lütfen bu konuda destek istiyorum

Fatih

Peki çözümü nasıl oldu bizde de elektrikler kesildi ve geldikten sonra ekran aynı şekil kaldı 0 0

Şikayeti Çözüldü

Sorunu cozebildinizmi maalesef bizim dolapta böyle oldu

Şikayeti Çözüldü

Yetkili servisi aradım geldiler dijital ekran garanti kapsamında değişti sorun çozuldu.

Fatih

Sorunu çözebildiniz mi maalesef bizim dolapta böyle oldu elektrik kesintisinin ardından

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
23 Kasım 2024 20:31