Yavuz sonuçtan memnun

21 Haziran 2024 17:44
Yavuz'un Teşekkür Mesajı
“Geçte olsa sonuç için sağ olun”

05.08.2020 tarihinde Arçelik 584611 MB nf Beyaz buzdolabı satın aldım. Ancak yaklaşık 3.5 yıl olmasına rağmen şimdiye kadar sorun yaşamadığım dolapta soğutmada sorun olduğunu fark ettik. Son 1 aydır zaten ara sıra buzdolabı termostat göstergeleri yanıp sönüyordu ve normal haline dönüyordu. Malum havalar sıcak, çocuklar da buzdolabını açıp kapatıyorlar diye normaldir dedim. Bayram nedeniyle temizlik yapalım dedik ve ne göreyim, buzluk kısmının arka tarafında bulunan plastik iç tarafa doğru yerinden çıkmış ve raf oturma yerleri hasar görmüş. Ancak bu durumun kronik olduğunu öğrendim. Allah'tan geçen sene ek garanti yaptırmıştım. 20.06.2024 tarihi için servis çağırdık, bakalım ne diyecekler. Yaz gününde, içinde malum kurban nedeniyle etler var, en kısa sürede gerekli çözüm sunulması gerek. Tamirlik durum söz konusu değil gibi, çünkü raf plastikleri de hasarlı. Gerekirse değişim yapılması lazım. Bekleyip görelim, Arçelik'in beni mağdur edeceğini düşünmüyorum ama bekleyip göreceğiz. Bakalım, aksi halde yasal süreci başlatacağım.

01 Ağustos 2024 16:12

Merhaba Arçelik 584611 MB model buzdolabım var yaklaşık 1 ay önce dolabım buzluğu buzlanma ve plastik aksamı içe doğru şişme yaptığı için servis talebinde bulundum servis geldi gerekli parçaların değişimi yapıldı ancak gövdedeki hasarlar için işlem yapılmadı şimdi ise dolap su akıtıyor gerekli işlemlerin yapılmasını rica ederim

Ek
Ek
21 Haziran 2024 17:28

Servis 20.06.2024 te geldi arızayla ilgili bilgi verildi değişmesi gereken parçalar olduğunu söyledi geçici olarak bir dondurucu gönderdiler 24.06.2024 te tekrar gelerek yapılması gerekenleri yapacak umarım parça değişimi konusunda da bu derece hızlı olurlar

21 Haziran 2024 18:01

21.06.2024 tarihinde dondurucu teslim edildi 24.06.2024 tarihinde arkadaşlar gelip gerekli işlemleri yapacaklar

05 Ağustos 2024 18:37

Merhaba 05.07.2024 tarihinde 16.00 civarında servisten arkadaş gelmiş ben gerekli raporu tuttum bundan sonrası merkezde demiş ve gitmiş şimdi ben buzdolabını alalı yaklaşık 3.5 yıl olmuş ek garanti yaptırmışım bir ay önce buzdolabının buzluk kısmıyla ilgili bir hasar söz konusu şişlik nedeniyle rafa ait gövdedeki tutamaçlarda hasar mevcut bu sizlerinde bilgisi dahilinde yapılan işlem buzluk kısmındaki plastik aksamın değişimi be bir parça değişimi peki gövde hasarı ne olacak bunu ben mi yapmış oluyorum sorun çözüldü mü hayır şimdi de buzdolabı su akıtıyor bu sorunun kökten çözülmesi gerek bunun içinde yapılması gereken ne ise o yapılmalı

15 Ağustos 2024 14:46

Merhaba 15.08.2024 tarihinde 14.00-16.00 arasında bir servis talebim vardı teknisyen arkadaşınız 13.10 civarında geldi ve (farklı teknisyen talebim olmasına rağmen aynı teknisyen arkadaşınız geldi) buyurun dedim dolapla ilgili sorunu sordu su akıtıyor ve gövde hasarımız var dedim gövde hasarıyla ilgili ben daha önce gelmemde gerekli raporu tutmuştum ve cevabı da geldi aldınız dedi ben diğer sorunu halledeceğim dedi bende merkezden size gövde hasarıyla ilgili ayrıntılı resim çekilmesi talebi gelmedi mi dedim hayır gelmedi dedi o zaman bir şey yapmanıza gerek yok çıkabilirsiniz dedim ve çantasını aldı gitti. Müşteri temsilcinizle görüşmemde farklı teknisyenin gelmesiyle ilgili gerekli bildirimin yapıldığı iletilmiştir teknisyenin tavrı hiç hoş değildi bunu açık olarak iletebilirim ve Arçelik'e yakışmayan bir durum söz konusu

14 Eylül 2024 22:49

Geçte olsa sonuç için sağ olun

Sıtkı
06 Temmuz 2023 16:16
Arçelik Buzdolabı Gaz Kaçağı Arızası
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
11 Eylül 2023 20:07
Arçelik 283720 Eı Buzdolabı Şikayet
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 01:13
Arçelik Mi? Bir Daha Asla
Celal sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 18:17
Arçelik 283720eı Model Buzdolabının Kronik Sorunu Varmış!
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2025 16:46

Arçelik Kategorileri