Elif sonuçtan çok memnun

Arçelik Bulaşık Makinesi Değişiminde Yaşanan Sorun Ve Güven Kaybı

12 Aralık 2024 09:32
Elif'in Teşekkür Mesajı
“Öncelikle sorunumuzun çözümünde yakından ilgilenen tüm Arçelik ailesine teşekkür ederiz. Çağrı merkezi çalışanları ve servis personeline ayrıca teşekkürler”

Arçelik bayisinden 06.12.2024 tarihinde teslim aldığımız 6188 di bulaşık makinesi bulaşıkları yıkamadığı lekeli bıraktığı ve otomatik kapak açmadığı üzerine servis talebinde bulundu. (07.12.2024) randevu doluluğundan dolayı 10.12.2024 salı günü geldi. Yapılan kontrollerde makinenin kusurlu olduğu alt pervanesinin dönmediğini tespit etti. Değişim işlemlerine başladı. 11.12.2024 tarihinde SMS olarak değişim onayı geldi. Ancak stokta bulunmadığı net bir şekilde belirtilmediği tüketici şaşırtma yöntemi şeklinde 6188 yerine 6688 yazıp ufak bir rakam oyunu ile aynı ürün gelecek zannedilip sehven onay verildi. Farklı modelle değişim yapılacağı farkedildiği anda 11.12.2024 Müşteri hizmetleri aranarak değişim işleminin iptali istendi. Görüşmelerimizde bölgeye değişim iptali ve ürün iptali için mail atıldığı bilgisi verildi. Ancak ürünün iptali ve para iadesi konusunda rica etmemize rağmen açıklayıcı bilgi verilmedi. Bize hem kusurlu ürün satılıp değişim için aldığımız ürünün stokta olmadığından 6bin lira daha ucuz ve alt model olan ürün verilmek istenmesi bizi çok üzdü. Arçelik' e olan güvenimizi sarstı. Mağduriyetimizin en kısa sürede giderilmesini istiyoruz.

12 Aralık 2024 10:27 (Şikayetten 55 dakika sonra)
Elif
Elif
16 Aralık 2024 18:24

Eşref sonuçtan memnun

Eşref
04 Şubat 2024 16:46
"İlgili ürün tamir edildi. Şikayetim giderildi ancak ürün kalitesi ile ilgili hala sorunlarım var. Bir daha Arçelik firmasını tercih edeceğimi zannetmiyorum. Yine de burada şikayetim yayınlanınca hızlıca aksiyon aldılar. Bu nedenle şikayetvar.com a çok teşekkür ederim."

Emrecan
12 Kasım 2024 13:16
Feyyaz sonuçtan hiç memnun değil

Feyyaz
19 Kasım 2024 13:28
Arçelik Bulaşık Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
29 Temmuz 2024 15:59
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 12:58
Bulaşık Makinesi Sorunu Çözülmüyor