Elif sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinesi Çalışmıyor!

14 Kasım 2024 11:25
12 Kasım 2024 17:35

3 aydır bir çözüm bulamıyoruz

14 Kasım 2024 12:49 (Şikayetten 1 saat sonra)
19 Kasım 2024 17:27

Daha önce 2 kere yazdım buraya Arçelik bizimle resmen dalga geçiyorlar bizi arayıp makinenizi değiştireceğiz dediler 17 bin fiyat söylediler fakat bize pahalı makine önerdiler bizde daha uygun bir makine seçtik şimdi de tekrardan makinenin fiyatını düşürdüler sürekli bizi arayıp oyalıyorlar yorulduk bu süreçte artık bir çözüm yolu bulmak istiyoruz

11 Aralık 2024 13:32

Arçelik bulaşık makinem bozuldu, aylardır bir çözüm bulamıyorlar. Servis yapamıyor, makineyi bize suç atıyorlar, elektrik sıkıntılı diyorlar. Akım korumalı cihaz sattılar, aldık. Elektrikçi çağırdık, yaptırdık ama gelip yapıyorlar gibi duruyor ama makine bir türlü düzelmiyor. Defalarca genel merkezi aradık, şikayet ettik, iade istedik. Bize hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Sürekli oyalanıyoruz, 3 ay olacak. Küçük bebeğim var, çalışıyorum. Bulaşık yıkamaya vaktim yok. Sürekli yapmak istemiyorsunuz, söyleyin diyoruz, söylemiyorlar. Biz de ona göre bir yol ilerleyelim diyoruz, anlamıyorlar. Geliyoruz diyorlar, gelmiyorlar. Makinemizi yere düşürdüler, başına ne iş geldi bilmiyoruz. Camını kırmışlar, yeniden taktılar. İç ışığını bozdular, tekrar yapmadılar. Yorulduk artık Arçelik'le uğraşmaktan, bizi sürekli oyalıyorlar.

Buket sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 21:28

Kronik Arızalı Bulaşık Makinesi İçin Değişim Talebim Reddedildi

Çetin
18 Eylül 10:58
kronik-arizali-bulasik-makinesi-icin-degisim-talebim-reddedildi-4.jpg
kronik-arizali-bulasik-makinesi-icin-degisim-talebim-reddedildi-3.jpg
kronik-arizali-bulasik-makinesi-icin-degisim-talebim-reddedildi-2.jpg
kronik-arizali-bulasik-makinesi-icin-degisim-talebim-reddedildi-1.jpg
Numan sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 22:45
Tüm Arçelik Bulaşık Makinesi Şikayetlerini Gör