Arçelik Buharlı Temizleyici Hüsranı

Arçelik Buharlı Temizleyici Hüsranı
01 Mart 2024 14:07

Arçelik marka buharlı temizlik cihazı aldım. Aldığım süreyi tam hatırlamıyorum, ancak kendi kayıtlarında vardır. Buhar hortumunda su ve buhar kaçırması sebebiyle servisten garanti kapsamında değiştirildi.

Ancak şimdi yine aynı şekilde buhar ve su kaçırmakta. Garanti kapsamında olmadığı için açıp ne sorunsa tamir etmeye karar verdim ve sorunlu parça için servisi arayıp parçayı almak istedim. Servis, ürünün tedarikinin bittiğini, olmadığını söyledi.

Genel merkezi müşteri hizmetlerini aradım, genel merkez de üretimin olmadığını söyledi. Bu ürünün hala satışta olduğunu ve bir sorun olduğunda ne yapılacağını sorduğumda, bana firma politikası çerçevesinde kelime oyunları yaparak tekrar servis kaydı açacaklarını söyledi. Benim servis ile sorunum olmadığını, Arçelik firmasının sattığı ve halen satmakta olduğu ürünün parçasının stokta nasıl olmadığını sorduğumda, ısrarla kayıt açabileceklerini söylediler. Kesinlikle Türkiye'yi yurt dışında temsil eden bir firmaya yakıştıramadığımı belirtirim.

01 Mart 2024 15:13 (Şikayetten 1 saat sonra)
01 Mart 2024 15:56

Çözüm üretildi mii tabii ki de hayır. O zaman beni arayıp durmayın

Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 15:15
Arçelik Garantisi Olan Süpürge İçin Para İstenilmesi
Arçelik Garantisi Olan Süpürge İçin Para İstenilmesi
Servet sonuçtan hiç memnun değil

Servet
14 Aralık 2023 20:25
Sefa sonuçtan memnun

30 Mart 2024 12:51
"Şikayetimle ilgili sorun çözüldü. Teşekkür ederim. Şikayetvar uygulamasına bildirim yapmadan önce sizin firmaya şikayetimi bildirdim. Ama buradaki gibi dönüş alamadım. Buradan şikayetimi bildirdikten sonra Beni arayan personeliniz çok ilgilendi. İlk arayan temsilciniz yardımcı olsaydı, buraya gerek kalmazdı. Bilginize... İyi çalışmalar dilerim."

01 Ağustos 2024 17:24

27 Ekim 2023 08:10