Arçelik Arızalı Çamaşır Makinesi Ve Su Baskını Sorunu

07 Ağustos 2024 16:21

Arçelik'ten aldığım çamaşır makinesini yaklaşık 3 hafta önce kurmaya geldiler ama makinenin arızalı olduğu saptandı. İçine su almıyor dediler. Değişim için talep oluşturdular ve makine evdeydi. Evde kimse olmadığı için ertesi gün eve gittiğimizde evi su basmıştı.

Makine taşmış ve parkelerim kabarmış, içi su dolu şişmişti. Yeni makineyle değişim yaptılar. Arçelik'e şikayet talebi oluşturuyorum fakat 3 haftadır dönüş alamıyorum. Evde kiracıyım, ev sahibi zararı karşılamamı talep ediyor.

Ben de bu zararı Arçelik'ten talep ediyorum. Ürününüzün arkasında durmanızı ve gerekenin yapılmasını rica ediyorum. Daha hiç oturamadığım eve bu masrafla girmek istemiyorum. Fotoğraflar ve video bugüne ait.

03 Eylül 2024 13:42

Daha önce de şikayet oluşturdum yardımcı olacaklarını söylediler ama hala çözümlenmedi. Parkelerim şişti parkeci göndereceklerini ve tamirat yapılacağı söylendi ama hiçbir sonuç yok yaklaşık 2 aydır uğraşıyoruz 2 hafta sonra düğünüm var ama hala sonuç beklemekteyiz getirilen çamaşır makinesi arızalı çıktı ve bu kendi mühendisleri tarafından tespit edildi ve makineyi değiştirdiler ama ilk gelen makine içinde su biriktirmiş ve evi su aldı parkeler şişti videolu ve resimli kanıtlarda gönderildi ama hala çözümle sonuçlanmadı artık çok rahatsızız ne yapmamız gerekiyor daha dava yoluyla mı ilerleyelim anlamıyorum ev sahibi sıkıştırıyor yaptırmamızı istiyor düğün masraflarından bir de parkeye mi harcama yapalım ki makine de bize bedava verilmedi paramızla aldık ve artık gereğinin yapılmasını istiyoruz.

08 Ağustos 2024 13:23 (Şikayetten 21 saat sonra)

Arızalı Çamaşır Makinesi ve Su Baskını Sorunu

Betül
06 Eylül 2024 14:41
Arızalı Çamaşır Makinesi ve Su Baskını Sorunu
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır-Kurutma Makinesi Hayal Kırıklığı

30 Kasım 2024 10:04
Arçelik Çamaşır-Kurutma Makinesi Hayal Kırıklığı

Yeni Alınan Çamaşır Makinesi Su Baskınına Sebep Oldu, Zarar Karşılanmadı

Beytullah
28 Ekim 2025 01:22

Mircan
20 Ocak 2024 11:01
Sema sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 02:38

Arçelik Kategorileri