Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 270531 Eı İnoks Buzdolabı Ürün Fabrikasyon Hatalı Geldi.

30 Mayıs 2024 11:41

Ardahan Arçelik Yetkili Bayii'nden almış olduğum buzdolabı üç kez kusurlu ve çalışmıyor olarak geldi. İlki darbeli ve hata kodlu geldi. İkincisi aşırı rahatsız edici cızırtı sesi veriyordu, üçüncü ve son gelen buzdolabı ise üst kısmı yeterince soğutmuyordu. İade talebi oluşturuldu fakat geri dönüş sağlanmadı. Mağdur edildik. Elzem durum ve aciliyet bildirmemize rağmen dönüş olmadı. Arçelik İnoks 270531 EI model ürününden memnun kalmadık.

13 Haziran 2024 10:06

3 Defa Buzdolabı Değişim süreci yaşadık ve ücret iadesi talebinde bulunduk. Fatura ve Ek Garanti Belgesi evraklarını ilettik müşteri hizmetleri iletişim merkezine. Fatura girilmiş sisteme, fakat Ek Garanti Belgesi girilmemiş denildi. Defalarca aradım müşteri hizmetlerini, yetkili servise gittim yüz yüze konuyu anlattım. Değişen bir şey olmadı. Buzdolabı elzem bir şey işi yokuşa sürüyorlar. Aciliyet bildirdim. Ücret iadesi bu kadar uzun sürer mi 06.05.2024 tarihinden beri buzdolabı yok durumda. Arçelik uzak durulması gereken bir firma. Rezil bir firma satış sonrası yok diyebilirim. İş malını satana kadar. Mağduriyeti sonuna kadar yaşadım.

07 Haziran 2024 10:51

Arçelik Mağdur etmeyi alışkanlık haline getirdi. 3 defa değişen buzdolabının iade işlemleri için gerekli evraklar gönderildi. Buzdolabı Yetkili servise teslim edildi. Ancak Ücret iadesi yapılmadı aciliyet bildirmeme rağmen evde buzdolabı yok artık. Arçelik firmasından nefret ettim her şeyiyle uzak durulması gereken firma olarak kabul ettim ve o şekilde alacak kişilere öneride bulunmayacağım. Almaması içinde bilgilendireceğim. Elzem bir şey bu kadar bekletilir mi varsa olumsuz bir durum gerekeni yap geç. Artık ücret iadesi olsun başka buzdolabı alacağım.

01 Haziran 2024 13:53

Daha Önceden Yazmış olduğum şikayet ile ilgili halen bir gelişme olmamıştır. Arçelik'in her şeyi yalan, dolan hiç çözüm odaklı değil Uzak durulması gereken bir marka mağduriyet devam etmektedir. Pişman ettiler ve Elzem olan bir şeyi kusurlu olmasına rağmen neden iade almazsınız. Ödediğim miktar iade edilmediği için yeni buzdolabı alamıyorum. Ne kadar daha bekleteceksiniz. Ürün serisi hatalı net.

31 Mayıs 2024 13:19

Arçelik Müşteri Hizmetleri Aradı, Lakin Mağduriyet Halen Daha devam ediyor. Bölge Onayı Bekliyor denildi. Ürünü iade etmek istediğimi belirttim aciliyet olduğunu belirttim değişen bir şey yok ücret talebini ivedi olarak talep ettim. Yeni buzdolabı almam için ücret iadesi gerekiyor. Konunun bir an önce ücret iadesinin olması gerekiyor. Artık yıldım

30 Mayıs 2024 12:38 (Şikayetten 57 dakika sonra)
30 Mayıs 2024 18:10

Eğer Bugün Çözümlenmezse Sonuç Gerekli Yerlere Yazacağım. Mağduriyet devam ediyor. Sonuçlandırır artık neyi bekliyorsunuz.

07 Haziran 2024 17:08

07.06.2024 tarihinde Buzdolabı teslim edildi. Ücret iadesi yapılmadı, gerekli evraklar gönderildi. 1 aydır Arçelik Buzdolabından hiçbir şekilde yüzümüz gülmedi. Arçelik ismini duyunca, reklam. Görünce midem bulanıyor. Artık sonlandırın.

08 Haziran 2024 14:49

İnsan Bu kadar Bezdirilir mi.! Arçelik demek Büyük Hata demek. Uzak durulması gereken bir firmadır net.

Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
29 Temmuz 2023 19:02
"Ürün arızalandığında gerekli ilgi gösterildi, model değişimi talebimiz karşılandı, sorunumuz çözüldü. Sonuçtan memnunuz teşekkür ederiz."
Arçelik Yeni Buzdolabı 3. Arıza
Arçelik Yeni Buzdolabı 3. Arıza