Onur sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 12325A Ekolojik İnverter Klima Sorunu

18 Temmuz 2024 14:01

Arçelik Ekolojik Inverter 12325 A modeli klima 13 Temmuz tarihinde yetkili servis tarafından kuruldu. Ancak kurulum yapıldığından beri ürün soğutmuyor ve çalıştığı esnada çok kötü bir koku yayıyor. Bu sorunu ilk gün fark edip müşteri hizmetleri ile iletişime geçtik ancak 5 gündür hiçbir aksiyon alınmadı. Her gün defalarca arıyorum, ne bayi ne de müşteri hizmetleri hiçbir aksiyon alamıyor. Ürünü iade etmek istediğimi defalarca belirttim ama ezberlemiş gibi hep aynı cümleleri kuruyorlar. Kendi alt bayilerine dahi sözü geçmiyor herhalde. Şimdi gelip buraya da mesaj atıp iletişime geçelim diyecekler ve aynı şeyi söyleyecekler. Arçelik servisi iyi vs demeyin, pişman olursunuz. Bu kadar çözümden uzak bir marka olamaz.

22 Temmuz 2024 20:38

13.07.2024 tarihinde montajı yapılan 12325 a ekolojik inverter klima ilk andan itibaren yeterince soğutmuyor, bunun yanında klimadan rahatsız edici kötü bir koku yayılıyor. Bu durumu kurulumun ertesi günü fark ederek servis talebi oluşturduk. Servis geç de olsa geldi ancak klimanın soğuk üfleme performansını test etmek için ne bir mekanik alet ne de bir termometre benzeri bir araç kullanmadı. Kendilerine göre yeterliymiş. Klima 4 saat açık kaldığı zaman oda sıcaklığı 2-3 derece ancak düşüyor, çekilen dayanılmaz koku da cabası…Tüm bunlara rağmen ücret iadesi talep ettim ancak sadece iç üniteyi değiştirmeyi teklif ettiler. 1 hafta önce aldığım ve hiç kullanamadığım bir ürün için elbette tamirat/değişim istemiyorum. Üstüne basarak söylüyorum ürün henüz 10 günlük! Bu sıcak havalarda bizi klimasız bırakan Arçelik’ten Tek istediğim ücret iadesi yapılması. Aksi halde hem yasal yollara başvuracağım hem de bütün sosyal mecralarda bu durumu paylaşıp herkesi bilgilendireceğim.

19 Temmuz 2024 12:58 (Şikayetten 22 saat sonra)
Onur
Onur
20 Temmuz 2024 15:41

Servis bugün geldi ve iade talebi oluşturdu. Daha fazla mağdur olmamak adına iade sürecini hızlandırmanızı rica ediyorum.

Arçelik Klima Vakumlama Eksikliği Ve Servis Mağduriyeti

09 Ağustos 2025 15:41
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
27 Haziran 2025 16:05
Arçelik Klima Soğutma Problemi Ve Çözüm Eksikliği
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 19:41
Arçelik Klima Servis Sorunu: Müşteri Hizmetleri Cevap Vermiyor
Arçelik Klima Servis Sorunu: Müşteri Hizmetleri Cevap Vermiyor
Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Klimam Arızalı, Servis İlgisiz Ve Çözüm Yok

Muzaffer