Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Akbank'ta Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Kredi Sorunları!

Yakup
22 Kasım 2024 17:05

Sisteme bakıldığında uzun süredir İzmir'de Akbank müşterisiyim. Son zamanlarda yaşadığım olumsuzluklardan oldukça sıkıldım. Emekli maaşımı da Akbank'tan almaktayım. İşlem yaptığım şubeden hiç memnun değilim. Kesinlikle müşteri faydasına değil, olabildiğince çalışan ve banka menfaatine odaklılar. Bankanın sunduğu kampanyalardan dahi yararlanamamaktayım. O kadar tecrübesiz ve müşteri düşmanılar. Şubemi değiştirmek istiyorum. Ona bile taraf değiller. Başka bir şubenin müdürüyle görüşme sağlayıp durumu anlattım. 'Sen yanlış anlamışsındır' gibi çalışanı haklı çıkarmak adına beni anlamak istemedi ve yalancı durumuna soktu. Psikolojimi bozdu.
Müşteri temsilcisiyle kredi ihtiyacım için görüşme sağladık. Bana kredileri sundu. Ben de bana uygun olanı istedim. Temsilci bana aynen şunu dedi: 'Bu krediyi verirsem benim menfaatime değil, sana diğer krediyi vereyim' dedi. Ben de ısrar edince işlem yapmam dedi. Ben de kızdım, mobilden ticari krediye başvurdum ve aldım. 8 ay taksit ödedim, şimdi kapamak istiyorum. Benden erken kapatma cezası diye 22 bin tl ekstra ödeme çıkarıyor. Merkezi arıyorum, 'şubeyle işlem yapacaksın' deniyor. Başka şubeye gidiyorum, 'biz başka şubenin işlemini göremiyoruz, yapamıyoruz' diyorlar. Şubemi değiştirmek istiyorum. Kabul etmiyorlar. Hesaptaki bütün işlemleri başka bankaya devredeceğim ancak ticari kredi işi benim canımı sıkıyor. Bunun bir çözümü, kanunu yok mu?

Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Çetin
03 Kasım 2024 22:49
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 16:50

Köksal
31 Ağustos 2024 12:59
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Erken Ödeme Cezası Ve Yanlış Faiz Uygulaması

Sümeyra