Akbank Şube Çalışanlarının Bilgisizliği

Pervin
22 Nisan 2024 15:46

16 Nisan'da Akbank Batıkent şubesine gittim. 1,5 saat bekledim. Yatırım hesabımda bulunan hisse senetlerini başka bir kişinin hesabına hisse senedi olarak göndermek istediğimi belirttim. 'Dilekçe yazın, Akbank Seferihisar şubesine gönderelim, yarın hesaba gönderilmiş olur' dendi. İki tam gün bekledim; ne Seferihisar Akbank ne de Akbank Batıkent şubesi dönüş yaptı ve şube telefonlarını defalarca aramama rağmen açmadılar. Maillere de bakmadıklarını söylediler. Şikayet oluşturunca Akbank Seferihisar şubesi yetkilisi dönüş yaptı ve Batıkent şubesi çalışanının yanlış yaptığını söyledi. Bu sefer 22 Nisan'da Akbank Amasya şubesine gittim ve tam 3 saat bekledim. Durumu aynen anlattım, o şube çalışanı da Akbank Seferihisar şubesinin yanlış yaptığını söyledi. Sonuç olarak günlerdir işlemimi yapamıyorum. En sonunda Akbank Seferihisar şubesi onay için merkeze gönderdiği talimatın, ekstra paradan EFT masrafı alınmadığı için onayın reddedildiğini söyledi. Bilgisiz ve doğru yönlendirme yapmayan, telefonlara ve maillere bakmayan söz konusu şube çalışanları yüzünden mağdur oldum ve halen mağduriyetim devam etmektedir.

Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Cansel
22 Ağustos 2024 20:34
Çeşme Akbank Şubesi Mobil EFT İşlem Sıkıntısını Çözmedi

Akbank Yüzünden Tapu İşlemim Aksadı, Mağdur Edildim

Merve
31 Temmuz 2025 15:18
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
17 Ocak 2025 12:09

Akbankta Hisse Virman İşlemi Bir Ayda Tamamlanmadı

19 Mayıs 2025 16:05
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

EFT İşlem Süresinin Uzunluğu Ve Bilgilendirme Eksikliği

İsmail