Cevat sonuçtan hiç memnun değil

Akbank SMS Kod Onayı Gelmiyor

01 Haziran 2023 11:42

Akbank banka kartımla internet üzerinden yapılan alışverişlerde telefonuma SMS kodu gelmiyor. Müşteri hizmetleriyle 3 kez görüştüm ancak bu durum düzeltilmedi. İlk iki görüşmede durumun düzeltildiği ve SMS kodu gelmeden alışverişin artık onaylanmayacağı söylendi. Ancak son alışverişimde de SMS onayı gelmeyince tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Bana tüm güvenlik önlemlerinin alındığını ve SMS kodunun neden gelmediğini bilmediklerini, yapabilecekleri bir şey olmadığını, bu durumun alışveriş yaptığım sitenin kaynaklı olduğunu ve herhangi bir şüpheli işlem durumunda bankayı aramam gerektiğini söylediler. Şimdi kısaca kart bilgilerimi herhangi bir kişi girip net üzerinden alışveriş yapabilir ama ben bu durumun yaşanmadan önüne geçmek isteyip bankayı aradığımda yapılabilecek bir şeyin olmadığı söyleniyor. Çok ilginç değil mi?

01 Haziran 2023 11:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, sonucu hakkında bankamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizden tarafınıza detaylı bilgi iletilecektir. Saygılarımızla Akbank

02 Haziran 2023 12:47

Konuyla ilgili bir arama, SMS veya çözüme yönelik herhangi bir gelişme yok henüz.

20 Haziran 2023 21:49

15 gün oldu ne bir arama, ne bir mesaj ne de çözüme yönelik herhangi bir çaba yok ortada. Az önce yine internet üzerinden alışveriş yaptım ve yine SMS onayı gelmedi. İlla bilgilerimi birisi ele geçirip alışveriş yapacak ki ilgilenilsin. O zaman da bu alışverişi benim yapmadığımı ispat etmem için yüzlerce kanıt istenecek. Böylesi kurumsal bir firmada bu nasıl bir sorumsuzluk nasıl bir vurdumduymazlık gerçekten anlayamıyorum.

Alihan
03 Ekim 2023 14:58
Esra sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 01:15

Akbank 3D Secure Mesajı Olmadan Hesaptan Para Çekiliyor