Akbank Müşteriyi Yanıltıyor Ve Yanlış Yönlendiriyor.

Müslüm
08 Eylül 2023 10:19

Akbank tarafından 01.09.2023 tarihinde 15.000 TL varan %0 faizli ve masrafsız taksitli avans fırsatı Akbank'ta. Size özel, kısa sure geçerli bu teklif için vs kampanya SMS geldi. Bende bu SMS mesajının doğruluğuna istinaden bankanın müşteri temsilcisi ile görüştüm. Ses kayıtları mevcut. Görüştüğüm temsilci bana faydalanabileceğimi söyledi. Bende buna istinaden kredi kartı başvurusu yaptım. Fakat diğer bankalardaki müşteri limitlerimden dolayı sonuçlanamadı. Temsilci ile görüştüğümde tekrar bana diğer bankalardaki limitlerinizi düşürmem gerektiği söyledi ve bende buna istinaden bankalardaki var olan müşteri limitlerimi düşürdüm. 07.09.2023 tarihinde tekrardan müşteri temsilcisi ile görüştüğümde bana diğer bankalardaki limit düşüklüğü 7 gün içerisinde yansıdığını belirtip 08.09.2023 tarihinde tekrardan başvurmam gerektiğini belirtti. Bugün temsilci ile görüşme sağladığımda kampanyadan faydalanamayacağım bildiriliyor. Kardeşim ben 1 haftadır müşteri temsilcilerinizden tut kampanya departmanınıza kadar her birimle görüşüp yararlanabileceğim teyidini almışım. Şimdi nasıl bana faydalanamayacağım söyleniyor. Sizler benimle dalgamı geçiyorsunuz. Tüketici ile oyunmu oynuyorsunuz? Tüm görüşme ses kayıtları sizde de mevcut açın dinleyin. Müşteri temsilcilerinin ve kampanya departmanının her biri farklı işlem mi yapmaktadır. Mağdur durumdayım. Diğer bankalardaki limitlerimi düşürttüler bana ve şimdi de yararlanamayacağım söylenmektedir. TBB kurumuna gerekli şikayetlerimi ileteceğim. Ve çevremde kim varsa herkese Akbank kullanmamaları gerektiğini bildireceğim.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2023 14:24
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
27 Eylül 2023 12:32

Beril
07 Kasım 2023 17:42
Bengü sonuçtan hiç memnun değil

Bengü
17 Haziran 2023 02:32
Birkan sonuçtan hiç memnun değil

Birkan
20 Kasım 2023 16:49