Akbank Mobil Kullanıma Kapalı Dijital Kısıtlama

Merve
06 Eylül 2023 16:04

Akbank mobil dijital kısıtlama
şubeye gittim burda işiniz bitti dedi. Müşteri hizmetlerinden açtıracaksınız dedi hala mobil kullanıma kapalı Şu anda derhal düzelmesini istiyorum. Şubeye gittim şubedeki işleri hallettim hala bekliyorum. Akbank mobilimin kullanıma açılmasını ve dijital kısıtlamamın kaldırılmasını talep ediyorum

09 Eylül 2023 02:37

Akbank mobil Kullanıma kapalı olduğu için bankaya gittim. Banka tüm işlemlerin gerçekleştirildiğini söyledi bana Fakat bugün eve geldim ve müşteri hizmetlerini tekrar aradım ve bilgileriniz güncel değil dedi bu hafta 3 kez gittim geldim dijital kısıtlamayı kaldırdık dediler şubeden kaldırmamışlar müşteri hizmetlerini arıyorum 12 saat içerisinde düşer dediler fakat düşmedi. Ben düzgün bir. Banka olduğu için sizinle beraber çalışıyorum ben her gün çalışan bir insanım işten izin alarak bankaya gidebiliyorum Ben haftanın 3 günü nasıl izin alayım bankaya tekrar Gideyim şimdi. Şubeye 3 kez gittim şubeden Ekranımda gözükmüyorsa sonradan müşteri hizmetlerini arıyorum öyle diyor böyle diyor başından savıyor şube başından savıyor arada kaldık Akbank mobilin kullanım açılmasını istiyorum.

Cemal
27 Mart 2024 23:27
Akbank Mobil Girişim Kısıtlandı
Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

Sertaç
01 Kasım 2024 14:28