Akbank Mobil Hesabımdan Benim Onayım Olmadan EFT Yapılmış

08 Mayıs 2024 01:18

4 Mayıs 2024 tarihinde sabah saat 04:41 ve 05:30 sıralarında Akbank mobil uygulamama giriş yapılmış. Ek hesabımdan 49 bin TL başka banka hesabına EFT yapılmış ve benim adıma mobil uygulama üzerinden 344 bin TL kredi kullanılmış. Kullanılan kredi parça parça başka banka hesabına aktarılmış. Benim imzam ve onayım olmadan bu kadar yüklü miktarda bir kredinin mobil üzerinden onaylanmasını kabul etmiyorum. Benim iznim ve haberim olmadan bana bildirim veya onay mesajı gelmeden kullanılan krediyi kabul etmiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Savcılığa şikayette bulundum ve Akbank'a dilekçe verdim. Akbank olarak tanınan bir bankanın güvenlik sistemi bu kadar kötü olamaz. İmzam ve onayım olmadan bu kadar yüklü miktarda çekilen krediyi asla kabul etmiyorum. Mağduriyetimin Akbank tarafından düzeltilmesini talep ediyorum.

Serkan

Akbank t. A. S nin yazılı ya da görsel başında bu mağduriyetlerinin kamuoyuna çıkması lazım, şikayet var'i söyle bir gozgezdirin ne kadar çok mağduriyet yaşanmış hepsi sumen altı olmuş birtek geri iade, ücret yansıması yok maalesef

Serkan

Aynı mağduriyeti bende yaşadım savcılığa başvurdum Akbank'tan paramızın iadesini talep ediyoruz

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Canan
16 Mayıs 2024 19:29
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Habersiz Kredi Gece Gece

Hasan