Akbank Kendisine Yatan Emekli Maaşımıza Promosyon Ödemiyor

Sermin
07 Şubat 2024 21:25

Akbank, kendi emeklilerinin maaş ödemelerine promosyon vermemektedir. Bankaya uzun yıllar hizmet etmiş, primlerini eksiksiz ödeyen, vergisini tam olarak ödeyen dürüst, vatana ve millete hayırlı insanlar olarak emekli olmuş bize vefasızlık yaparak 'nasılsa çantada keklik' diyerek maaşlarımıza promosyon vermiyor. Maaşı ödeyen Akbank mensupları Emekli Sandığı olup hukuken bu iki kurum ayrı tüzel kişiliklerdir. Bir an önce bu yanlıştan dönülmesini ve zararımızın giderilmesini talep ediyoruz.

profile profile

Nuray
Nuray

Evet çok haklısınız, çalışırken bizleri ayrı mağdur etti, emekli ligimiz de ayrı... Hakkımız olan promosyonu istiyoruz ve biz çalışırken SGK'lı değildik, emekli olunca nasıl SGK 'lı olduk, onu da bir zahmet bize açıklasınlar. Hepimiz SGK 'lı yaptığına göre promosyonu da mecburen verecek Bizi böyle SGK 'lı yapacaklarını keşke ise başladığımızda söyleselerdi. Hepimiz istifa eder SGK 'lı olarak başka bir işte çalışırdık. Hiç değilse işe giriş, çıkış saatimiz belli olurdu. Hafta sonlarımız olurdu. (Akbank her ay en az iki hafta sonu bize fazla mesai yaptırır ve bize çalıştığımız saat kadar asla fazla mesai vermezdi. Örnek7 saat çalıştı isen 4 veya 5 saat) Hafta içi en erken 20'00-21'00 işten çıkardık aylık en fazla 8 saat mesai ücreti alırdık. Lütfen artık karar versinler. Eğer Akbank emeklisi isek neden SGK maaşı alıyoruz? Eğer SGK emeklisi isek neden promosyon alamıyoruz

İnci
İnci

Nihayet promosyon ödemelerini yapacak yıllarca emek verdiğimiz bankamız. Mayıs ayı sonunda

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
29 Mart 2024 20:12
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Emekli Maaş Promosyonu Sorunu: Akbank'ın Duyarsızlığı

Murat
18 Ocak 2025 02:56
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 15:05
Akbank Emekli Maaş Promosyonlarında Yanıltıyor!

Akbank Kategorileri