Akbank İnaktif Hesabıma Bloke Koyması

Enver
13 Temmuz 2023 21:29

Akbank uzun süredir kullanmıyorum. Akbank vadesiz hesaplarıma sebepsiz yere bloke konmuş. Şubeye İstanbul Fatih şubesine gittim, sonuç alamadım. Sebepsiz koyduğunuz blokenin kalkmasını istiyorum. En kısa sürede müşteri hizmetleri yardım etmiyor. Borcum olmamasına rağmen neden bloke var? Müşteri hizmetlerine sebebini sorduğumda ise önce bloke yok denildi. Daha sonra ise uzun süredir işlem yapmadığınız için bloke bulunuyor denildi. Bloke bulunan hesabım İkitelli organize şube TR810004601376888000001*****'tür. Hesap üzerindeki blokenin kaldırılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Diğer bankalar, ilk defa müşteri olacaklara bile telefon ile hesap açıp işlem yapabiliyorken Akbank'ın bu süreçte şubeye gitmeniz gerekiyor diye dayatmasını anlayabilmiş değilim. Şubeye gitsen en az yarım saat bekleyeceksin.

Müşteri hizmetleri ile görüşeceksin, yine işlem bilgisayar üzerinden gerçekleştirilecek. Peki, bilgisayar üzerinden yapılacak işlem için müşteriyi şubeye yönlendirmenin, hatta mecbur bırakılmasının amacı nedir?

Metin
24 Nisan 2024 20:24

Akbank Şubesi Olmayan Şehirde Bloke Edilen Hesabımın Gerekçesi Açıklanmıyor

Milazım
04 Eylül 2025 23:24
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Hesabımda Gerekçesiz Bloke Ve Çözülmeyen Mağduriyet

12 Eylül 2025 21:31