Seher
13 Mart 2024 01:12

Akbank Aydın şubesinden (Şube Kodu: 97); 11.03.2024 tarihinde saat 16:15 sularında altın transfer talimatı verdim. Vermiş olduğum transfer talimatında alıcı ismi, işlemi yapan banka personeli tarafından hatalı yazılmıştı. Bu sebeple işlemin iptali/düzeltilmesi için ilgili işlemi yapan E*** K*** isimli personele işlemi düzeltmesi gerektiğini söyledim fakat kendisi işlemi düzeltmedi ve iptal edemeyeceğini, karşı banka (alıcı banka) ile görüşmem gerektiğini söyledi ve işlem yapmadan beni gönderdi. Ertesi gün (12.03.2024) çağrı merkezini arayarak işlemin düzeltilmesini talep ettim fakat çağrı merkezi işlemin sadece banka şubelerinden yapılacağını belirtti. 12.03.2024 tarihinde Aydın'ın Söke ilçesinde bulunduğum için Söke Akbank şubesine giderek işlemin düzeltilmesini talep ettim. Banka personeli M*** K******, Aydın şubesinde işlemi yapan personel E*** K*** ile görüşerek işlem iptalinin/düzeltme işleminin sadece işlemin yapıldığı gün düzeltileceğini belirtti ve gene bir düzeltme işlemi yapılmadı. Oysaki Akbank ile aramda yapılan Kıymetli Maden Hesap Sözleşmesinde: 'Bankaca başka bankaya altın transfer işlemleri, iş günlerinde Akbank şubelerimizden 09:00-17:30 saatleri arasında, 1 gr ve katları ve bir işlemde en fazla 100 gr olarak yapılabilecektir. İşlemler t+4 iş günü valörlü gerçekleştirilecektir. Müşteri valör gününe kadar transfer talebini şubelerden iptal edebilecektir.' ibaresi olmasına rağmen banka personeliniz tarafından mağdur edildim ve herhangi bir işlem yapılmadı. Bankanıza ait personelin yaptığı bir harf hatası yüzünden yaşadığım mağduriyetin giderilmesini ve alıcı isminin düzeltilerek işlemin yapılmasını talep ediyorum. Ekte işleme ait görseller ve sözleşmenin ilgili maddelerine ait görseller yer almaktadır. İşlem referans no: 8560

Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Nedim
22 Ağustos 2023 00:40

Çiğdem
23 Mayıs 2024 17:53

Çiğdem
10 Nisan 2024 19:42
Akbank Müşteri Hizmetleri Desteği
Ali sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 13:40
Akbank Altın Fonu Zarar
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Akbank'ta Altın Transferi İçin Uzun Valör Süresi Ve Yetersiz Destek

20 Ekim 14:59