Akbank 1e1 Ayrıcalıklı Müşteri Ve EFT Problemi

Refik
21 Mayıs 2024 16:42

1 milyon üzeri para getirdiğimde ayrıcalıklı müşteri olacağım ve belli avantajlardan yararlanabileceğim söylendi. 2 milyona kadar para yatırdım ancak mevduat oranları düşük tutuldu ve müşteri temsilcim telefonlarıma cevap vermedi. Para göndermek istediğimde ise 500 bin üzeri işlemlerin sadece şubeden yapılabileceği belirtildi. Oysa günlük olarak 2 milyon üzerine kadar işlem limitim vardı. Hatay Kırıkhan şubesine gittiğimde durumu izah etmeme rağmen, banka çalışanlarının 'biz banka çalışanıyız, sen benden iyi mi bileceksin' tarzında alaycı yaklaşımlarıyla karşılaştım. 10.05.2024 ve 06.05.2024 tarihlerinde 500 bin liranın üzerinde mobil bankacılık yoluyla para transferi gerçekleştirdim. Kimliğimi yenilediğim için NFC okuması yapamadığımı belirtmeme rağmen yardım alamadım ve 443 TL işlem ücreti ödedim. Ayrıca, her ziyaretimde öncelikli sıradan yararlanamadım. Ayrıcalıklı müşterilerin sıra bekleme süresinin daha kısa olacağı söylenmişti; fakat ben uzun süreler bekledim. Bugün sıra numaram 808 idi ve benden sonra gelen 809 numaralı kişi benden önce işleme alındı. Lütfen bu şikayetimi dikkate alarak gerekli önlemlerin alınmasını rica ediyorum.

A. Akın sonuçtan hiç memnun değil

Akbank'ta Transfer Limiti Ve Kimlik Doğrulama Sorunu: Şubede Bile Çözüm Yok

A. Akın
05 Mayıs 2025 17:53

Güvenlik Açığı Ve Yanıltıcı Müşteri Hizmetleri

Çiğdem
04 Şubat 2025 22:53
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

EFT Limiti Arttırma Sürecinde Yaşanan Zorluklar Ve Yüksek Ücret

09 Mayıs 2025 12:17
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
25 Temmuz 2024 11:21