Zara İademi Yapmıyor, Depoda Ürün Yok Diyor

13 Mart 2024 09:552.293

Merhabalar, Zara online alışveriş sitesinden yaptığın bir alışverişim sonrası iade etmek istedim ve üç siparişin ve toplam 5 parça ürünün yer aldığı 000196*****6001
kodlu iade etiketi gönderildi. Bende iademi kargo şirketine teslim ettim. İadem 04.03.2024 tarihinde
12.37de fa*** ka*** kişisine teslim edilmiş. 3 parça ürünümün iadesi yatarken kalan 2 parça (iki
pantolon) ürünümün iadesi yatmadı. Müşteri hizmetlerine ilk yazdığımda inceleme sağlanacak dendi.
İkinci yazdığımda inceleme devam ediyor dedi ve üçüncü yazdığımda 12.03.2024 tarihinde iadeniz
depomuzda bulunmamaktadır size ücret iadesi yapılmayacaktır dendi ve başka hiçbir cevap verilmedi. Ben şimdi depo kameralarının kutu açılım esnasında çıkan ürünü tarihi ve saatiyle incelemelerini talep ediyorum. Zara kendi iade gönderimlerinde Aynı ürünü tek kutuda gönderebilirsiniz ifadesini halen kullanıyor. Sonrasında da iade gönderdim onlar için de endişeliyim. Ama önce bu yatmayan iadem için inceleme başlatılmasını ve iademi bir an önce yatırmalarını talep ediyorum! Bir daha da asla alışveriş yapmayacağım. Şimdi de tüm aldıklarımı iade edeceğim!

20 Mart 2024 16:36

Arkadaşlar bu problemi yaşadıysanız Zara'nın Instagram hesabına İngilizce olarak problemi anlatın. Size yardımcı oluyorlar bana iad eyaptılar. Ama ne yazık ki bir siparişim daha aynı şimdi onu bekliyorum.

Ayşe
Ayşe
Benzer Şikayeti Var
21 Mart 2024 15:32

Aynısını şu an başıma geldi ve hiç kimseye ulaşamıyorum yazıklar olsun Zara ya paramın üstüne el koydular

Zara İadesi Depoya Ulaşmış 3 Üründen Birinin Ücret İadesini Yapmıyor.

Gülşen
Gülşen
20 Mayıs 2024 18:102.958

Zara ücret iadesi yapmıyor. Bugüne kadar, 2 defa daha aynı sorunla karşılaştım. Ürün stok kaydı yapılmadığı için, Zara ...

Zara İadesi Depoya Ulaşmış 3 Üründen Birinin Ücret İadesini Yapmıyor.
5 Destek1 Yorum

Seda
Seda
7 Kasım 2024 19:161.396

06.11.2024 tarihinde Zara online sitesinden elbise sipariş ettim, ürünüm 11.11.2024 tarihinde elime ulaştı. Ürünü beğenm...

2 Yorum

Zara Ürünü Teslim Aldığı Halde İademi Yapmıyor

Sabire
Sabire
22 Mart 2024 16:19851

07/03/2024 tarihinde iade talebinde bulunduğum 5361*****46 numaralı siparişimin iadesi gerçekleşmedi. Müşteri hizmetler...

Zara Ürünü Teslim Aldığı Halde İademi Yapmıyor
1 Destek

Tümünü Gör
Zara Kot Pantolon İlk Yıkamada Deforme Oldu!

Zara Kot Pantolonİlk Yıkamada Deforme Oldu!

Aliye
Zara Para İadesi Yapılmadı

Zara Para İadesiYapılmadı

Mevlüde
Ürün Değişim Talebi – İzmir İstinyePark Zara!

Ürün DeğişimTalebi – İzmir İstinyePark Zara!

Doğan
Zara İade İşlemi Yapılmadı!

Zara İade İşlemiYapılmadı!

Özlem
Zara Mağazasından Alışveriş Yapınca Negatif Durumlarda Muhatap Yok!

Zara MağazasındanAlışveriş Yapınca Negatif Durumlarda Muhatap Yok!

Selva
Zara Ürün Değişim Talebimin Haksız Şekilde Reddedilmesi!

Zara Ürün DeğişimTalebimin Haksız Şekilde Reddedilmesi!

Deniz

Öne ÇıkanKonular