A. Güneren sonuçtan memnun değil

Vodafone'dan Haksız 30 Günlük Faturalandırma Şikayeti

23 Aralık 2024 22:00

Vodafone operatörü 2 günlük kullanıma 30 günlük faturalandırma yaptı.

09.11.2024 tarihi itibarı ile Vodafone den başka operatöre geçiş yaptım. 06.12.2024 tarihli (07 kasım - 06 aralık) son gelen fatura 09.11 tarihi itibarı ile başka operatöre geçiş yapılmasına rağmen 30 günlük faturalandırma yapılarak, haksız yere 28 günlük fazladan ücret aldılar.

Müşteri hizmetlerini aratıp itiraz etmeme rağmen dönüş yapmadılar. Gerekli mercilere şikayette bulunacağım.

23 Aralık 2024 22:08 (Şikayetten 8 dakika sonra)
25 Aralık 2024 00:17

Hala irtibatı geçilmesini bekliyorum. Sorunun çözümü fazla fatura edilen 28 günlük ücretin iade edilmesidir. İade edilmeyecek ise tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum.

25 Aralık 2024 15:00
25 Aralık 2024 16:04

Çözüm ocak ayına ertelendi. Sistem kaynaklı olduğu bildirilen sorunun çözümü için bu kadar bekletilmesine anlam veremiyorum. Elektronik alışveriş ile alınan ve İade edilen ürünün bedeli bile birkaç gün içinde geri ödeniyor. Otomatik ödeme talimat verilen hesap belli, koskoca teknoloji ile donatılmış firma için bu zor olmasa gerek. Bekliyoruz...

27 Ocak 2025 18:25

23 Aralık 2024 yılında şikayet var sitesine şikayette bulunmuş, 25 aralıkta ilgili firma çağrı merkezinden aranarak, 2025 ocak ayında beni arayacaklarını ve ilgili evraklar ve IBAN isteneceği bildirildi. Arayan olmayınca 13 ocakta tekrar aradım, talep oluşmamış evraktaleplerine mail atacaksınız dendi. Aynı gün evrakları ekleyip IBAN numarası ne yazarak mail attım. Ertesi gün arandım talebi açtım siz 24 saat sonra borç alacak linkinden bakacaksınız oraya IBAN gireceksiniz dendi. Verilen linkten 1 haftaya yakın denedim bilgilerim doğru olmasına rağmen kimlik bilgileriniz eksik diye hata verdi. 20 aralıkta tekrar aradım beyefendi sistemde sıkıntı var sonra tekrar deneyin dendi. Ara ara denedim düzelmedi aynı hatayı terar verdi. 27 ocakta tekrar denedim girdi, bu seferde banka bilgilerini girecek form gelmedi. Sayfayı yeniledim bu seferde gene kimlik bilgileri hatası verdi. Yazık diyorum... Çözüm muhteşem, bekliyorum.

Fatih sonuçtan memnun

19 Ocak 2025 22:54
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
09 Aralık 2024 16:26