Vodafone'a Kayıtlı Hattımdan Benim Bilgim Dışında Arama Yapılıyor!

15 Şubat 2024 12:48500

Vodafone'a kayıtlı halihazırda kullandığım hattım üzerinden benim bilgim dışında farklı şahıslara aramalar yapılıyor ve insanlar mağdur edilmeye çalışılıyor. Benim bilgim dışında benim numaram ile insanların aranmasına ve mağdur edilmeye çalışılmasına sebep olan Vodafone'dur. Hattımın güvenliğinden sorumlu olan Vodafone'u aradığımda ya da iletişim merkezine gittiğimde konuyla ilgilenmiyorlar bizim işimiz değil diyorlar ya da telefonu suratıma kapatıyorlar. Eğer buradan da acilen cevap alamazsam savcılığa Vodafone hakkında suç duyurusunda bulunacağım.

15 Şubat 2024 13:31 (Şikayetten 43 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

15 Şubat 2024 16:01

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Ozan
15 Şubat 2024 16:47

Görüşmede hiçbir şekilde yardımcı olunmadı ve mağduriyetim çözülmedi. Benim hattımın operatörü, kullandığım hattın güvenliğini sağlamak ile mükelleftir. KVKK gereği bilgi güvenliğim sağlanamamıştır. Şu an halihazirda kullandığım hat üzerinden 3. Şahıslar insanları arayarak biz bankadan arıyoruz diyerek insanların paralarını almaya çalışmaktadırlar. Fiziken benim elimde olan hat üzerinden 3. Şahıslar nasıl benim hattımla arama yapabilir? Vodafone benim kişisel bilgilerimin ve hattımın güvenliğini sağlamak zorundadır. Az önce savcılıktan çıktım ve suç duyurusunda bulundum bilginiz olsun.

6 Kasım 2025 19:38

Aynı durum son birkaç gündür ben de yaşıyorum.

11 Kasım 2024 21:40

Çözüm sağlayabildiniz mi Vodafone bir çözüm bulmasının mümkün olmadığını söylüyor.

Sadik

4 Eylül 2024 11:22

Hocam aynısı Turkcell'de başıma geldi nasıl sonuçlandı durum

Vodafone Hattım Güvende Değil: Acil Çözüm Bekliyorum

4 Kasım 2024 19:39192

"Teşekkürler ilgili kisi çok güzel açıklama yaptı"

Vodafone Hattım Güvende Değil: Acil Çözüm Bekliyorum

Vodafone Hattım Üzerinden İzinsiz Aramalar Ve İlgisizlik

11 Kasım 2024 22:04961

1 Destek

Vodafone Hattımda Güvenlik Sorunu: Yabancı Aramalarla Başım Dertte

8 Ekim 2024 13:442.862

Yaklaşık 20 yıldır kullandığım Vodafone numaramda 3 gündür ben aramadığım halde yabancı numaralar beni arayıp onları ara...

1 Destek2 Yorum

Yiğit
Vodafone Yüzünden Mağduriyet Yaşadım

Vodafone YüzündenMağduriyet Yaşadım

Sinan
Vodafone Pişmanlıktır, Ekstra Fatura Çıkıyor!

VodafonePişmanlıktır, Ekstra Fatura Çıkıyor!

Selim
Vodafone İnternetim Asla Çekmiyor!

Vodafoneİnternetim Asla Çekmiyor!

Dilara