Vodafone Yurt Dışı Kullanım Yapmadığım Halde Faturaya Yansıtması

27 Mart 2024 22:53

Yurt dışında yaşıyorum. Eşim Türkiye Büyükelçiliğinde diplomat ve görevi sebebiyle 7 aydır buradayız. Ama ilk defa saçma sapan bir sorunla karşılaştık. 24.03.2024 tarihinde yurt dışı kullanım yapmadığım halde yapmış gibi gösterilerek faturama 209 TL yansıtıldı. +905427908000 çağrı merkezine kırmızı yazıp gönderdim. Allah var 5 dakika içinde aradılar. Ama beni pek de tatmin edecek bir görüşme olmadı. Neymiş efendim. Bulunduğum yerin baz istasyonlarında hattım bir telefonda takılı olduğu için aktif görünüyormuş. Bu arada bildirmek isterim yurt dışı paketim yok ve yurt dışında kullanım yapmadım. Hattım yurt dışına açık ama asla ve asla kullanım yapmadım. Neyse yurt dışı kullanıma kapatma önerisinde bulundu müşteri temsilcisi tamam dedim. Ama bankalar vs. SMS almam gerekiyor bazen. Sonuç olarak bu ay bana vergiler cart curt dahil 500 ₺ bir fatura çıkardılar. Normalde faturam 90 ₺ ne yapacağımı şaşırdım. Bu arada burada yıllardır yaşayan bir sürü Türk arkadaşlarımız var. Hiçbiri böyle bir sorunla karşılaşmamış. Bir an önce problemimin çözülmesini talep ediyorum.

27 Mart 2024 23:03

Yurt dışında yaşıyorum. Eşim Türkiye Büyükelçiliğinde diplomat ve görevi sebebiyle 7 aydır buradayız. Ama ilk defa saçma sapan bir sorunla karşılaştık. 24.03.2024 tarihinde yurt dışı kullanım yapmadığım halde yapmış gibi gösterilerek faturama 209 TL yansıtıldı. +905427908000 çağrı merkezine kırmızı yazıp gönderdim. Allah var 5 dakika içinde aradılar. Ama beni pek de tatmin edecek bir görüşme olmadı. Neymiş efendim. Bulunduğum yerin baz istasyonlarında hattım bir telefonda takılı olduğu için aktif görünüyormuş. Bu arada bildirmek isterim yurt dışı paketim yok ve yurt dışında kullanım yapmadım. Hattım yurt dışına açık ama asla ve asla kullanım yapmadım. Neyse yurt dışı kullanıma kapatma önerisinde bulundu müşteri temsilcisi tamam dedim. Ama bankalar vs. SMS almam gerekiyor bazen. Bir de Her şey dahil pasaport dünya diye bir ek paket yapmışlar bana tamamen bilgim dışında. Bunu da Yanımda uygulamasından az önce öğrendim. Yalnız ben Suudi Arabistan’dayım ve bu paketin kullanım bölgesi dışındayım. Listede benim bulunduğum ülke yok. Sonuç olarak bu ay bana vergiler cart curt dahil 500 ₺ bir fatura çıkardılar. Normalde faturam 90 ₺ ne yapacağımı şaşırdım. Bu arada burada yıllardır yaşayan bir sürü Türk arkadaşlarımız var. Hiçbiri böyle bir sorunla karşılaşmamış. Bir an önce problemimin çözülmesini talep ediyorum.

vodafone-yurt-disi-kullanim-yapmadigim-halde-faturaya-yansitmasi-2.jpg
vodafone-yurt-disi-kullanim-yapmadigim-halde-faturaya-yansitmasi-1.jpg
1711569785005.img-1449.jpg
1711569784655.img-1448.jpg
29 Mart 2024 17:24

Müşteri hizmetleri ile uzun uğraşlar sonucu görüşebildim. Biri yüzüme kapatmış olsa da diğeri haksız ücretlendirmeyi tarafınıza iade edeceğiz dedi. Bakalım bekliyoruz. Her şey dahil pasaport paketini de iptal etti. Ama bilin bakalım ne olmuş. Vodafone şikayetimi çözmeden önce her şey dahil pasaport paketinde listeye Suudi Arabistan’ı da eklemiş. Dur bakalım neler olacak. Beklemedeyim ve acil açıklama bekliyorum.

01 Nisan 2024 12:33 (Şikayetten 4 gün sonra)
01 Nisan 2024 12:35
01 Nisan 2024 12:47

Bugün tekrar arandım Vodafone tarafından. Faturama yansıtılan 419,80 ₺’lik ücretin iadesinin sağlanması için tarafıma bir link gönderildi ve formu doldurdum. İadem sağlandığı zaman tekrar gelişme ekleyip memnuniyetimi bildireceğim.

03 Nisan 2024 02:41

Bugün hesabıma 419,80 ₺ yatırılmış. Problemim çözüldü. Teşekkür ederim.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
11 Temmuz 2023 20:49
Aybike sonuçtan hiç memnun değil

Aybike
19 Ağustos 2024 15:20
Sezer sonuçtan çok memnun

27 Mart 2024 09:56
"Hızlı aksiyon için teşekkürler ederim"
Vodafone Yurt Dışı Kullanım Yapmadığım Halde Faturaya Yansıtılması
Vodafone Yurt Dışı Kullanım Yapmadığım Halde Faturaya Yansıtılması