İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Yeni Hat Başvurusu

Vodafone Yeni Hat Başvurusu
İbrahim
02 Şubat 2024 12:25

1 Şubat 2024 tarihinde Vodafone'dan yeni hat aldım, 24 saatte teslim edileceği söylendi fakat 4 gün geçti ve hala gelmedi. Müşteri hizmetlerini arıyorum, sürekli olarak 11. sırada olduğum bildiriliyor ve '1' tuşuna basmamız halinde geri dönüş yapılacağı söyleniyor ancak geri dönüş de yapılmıyor. Böyle bir hizmetle daha önce karşılaşmadım. Hattı iptal ettirmeyi düşünüyorum. Turkcell'de ise anında müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorum, Vodafone ise sürekli problemli.

05 Şubat 2024 21:14

2024/02/01 tarihinde Vodafone online üzerinden yeni bir hay sipariş verdim 24saat içinde kurye kartı teslim edecekti aradan neredeyse 1 hafta oldu sipariş hattım hiçbir şekilde elime ulaşmadı ve müşteri hizmetleri ne zaman arasam bekleme sırası 11. Sıradasınız beklememek istiyorsanız 1 basınız sizi arayalım diye cevap veriyorlar en son geçen hafta cuma günü aradım 3 gün sonra beni aradılar aşağıdaki resimde mevcuttur arama zamanı. Müşteri temsilcisi bana kurye size kart teslim ettiği zaman 24 saat içinde bize onay gelecek tabi bu süreçte en fazla 1 hafta kadar sürermiş bu arada müşteri temsilcisi sizi yetkili kişi araryacak dedi o da yalan çıktı Vodafone verdiği hizmet işte bu kadar hiçbir şekilde müşterilerine hizmet vermiyor

05 Şubat 2024 21:12

2024/02/01 tarihinde Vodafone online üzerinden yeni bir hay sipariş verdim 24saat içinde kurye kartı teslim edecekti aradan neredeyse 1 hafta oldu sipariş hattım hiçbir şekilde elime ulaşmadı ve müşteri hizmetleri ne zaman arasam bekleme sırası 11. Sıradasınız beklememek istiyorsanız 1 basınız sizi arayalım diye cevap veriyorlar en son geçen hafta cuma günü aradım 3 gün sonra beni aradılar aşağıdaki resimde mevcuttur arama zamanı. Müşteri temsilcisi bana kurye size kart teslim ettiği zaman 24 saat içinde bize onay gelecek tabi bu süreçte en fazla 1 hafta kadar sürermiş bu arada müşteri temsilcisi sizi yetkili kişi arayacak dedi o da yalan çıktı Vodafone verdiği hizmet işte bu kadar hiçbir şekilde müşterilerine hizmet vermiyor

02 Şubat 2024 13:20 (Şikayetten 55 dakika sonra)
05 Şubat 2024 17:39

Zeynep
13 Ocak 2024 15:24

Songül
26 Temmuz 2023 12:26

Uğurcan
01 Nisan 2024 09:44

21 Ocak 2024 10:54
Musa sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 16:48

Vodafone Kategorileri