Robin sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 12:32

Vodafone sınırsız Red Max paketi kullanıyorum. Birkaç aydır istediğim performansı alamadığım ve faturası yüksek olduğu için tarifemi değiştirmek veya iptal etmek istiyorum ama çok yüksek bir cayma bedeli istiyorlar. Arayıp tarifemi değiştirmek istediğimi söyleyince geçebileceğim bir tarife olmadığını söylüyorlar. Sözde 30 günde bir uygulamadan teklif gelecekmiş, ancak ne zaman geleceği belli değil. Tamamen şans, amaçları olabildiğince uzatmak ve alabilecekleri kadar almak herhalde. Tarifeye geçtiğimden beri 5 aydan fazla oldu ve uygulamadaki tarife kısmında yeni tarife yok zaten. En yüksek tarife zaten.

30 Aralık 2024 12:57 (Şikayetten 25 dakika sonra)
30 Aralık 2024 13:17
Robin
Robin
15 Ocak 2025 18:22

Tekrar aradım bu sefer bir arkadaş kıdemli biri olup cayma bedeli almadan tek kalemde tarife değişikliği yaparak ve tekrar indirim tanımlayarak alt tarifeye geçirebileceğini söyledi özellikle emin misiniz şu an böyle bir şey yapabilir misiniz diye sordum evet dedi düşünüp tekrar arayacağım dedim 30 dakika sonra tekrar aradığımda tekrar cayma bedelsiz tarife değişikliği olmayacağını söylediler müşteriyle dalga mı geçiyorlar anlamıyorum

Derman

Ahmet sonucu yetersiz buldu

26 Aralık 2024 08:29
Ayça sonuçtan memnun

07 Ağustos 2023 01:09
"Teşekkürler hatanızı düzelttiğiniz için."
Vodafone Kategorileri