Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Tarife Değişikliği Sırasında Ücret Yansıtması

19 Mart 2024 16:04

Kullanmakta olduğum tarifemin son günleri olduğu için yeni tarifeye geçiş yaptım. Eski tarifemden geçiş sırasında benden ücret kesip faturama yansıtmışlar. Yıllardır Vodafone kullanıcısıyım. Bu yapılan haksızlık değil midir? Ben başka bir hatta geçmedim ki, yine Vodafone'un kendi içinde bir tarifeden devam ediyorum. Kullanmakta olduğum tarifem 96 TL'ydi. Ayın 15'i hesap kesim tarihi. Ayın 13'ü yeni tarifeye geçiş onayım. Yeni tarifeye geçişim ayın 16'sı. Geçiş sırasında 2-3 günlük boşlukta bana yüklü bir fatura yansıttılar. Yeni geçtiğim tarife 120 TL. Faturada ödeyeceğim miktar 225 TL. Burada bir sorun var. Düzeltecek birisi var mı?

21 Mart 2024 10:31

21 Mart 2024 10:21

19 Mart 2024 16:08 (Şikayetten 3 dakika sonra)
19 Mart 2024 16:28

Yaşadığım sorun düzeltilmedi, hatta yeni tarife teklif edildi ama artık tarife değişikliğinden duyduğum şüphe yüzünden kabul etmedim. Ne kabul etsem, ücret talep edecekler korkusu ile reddettim. Yazık.

Derya sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2023 13:05
"Teşekkür ederim"
Selin sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 17:09

Beyzanur
16 Ekim 2024 02:02
"Teşekkür ederim"
İzinsiz Faturalandırma Mağduriyeti
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 22:41

Vodafone Kategorileri