31 Aralık 2023 01:53

Deprem bölgesindeyiz eskisi kadar ekonomik açıdan rahat değiliz bu yüzden ek paket alma vs bunlardan uzak durmak zorunda kalıyoruz. Ama maalesef Vodafone bir şekilde faturayı yükseltme yolunu buluyor. Sırf bu fatura sorunu yüzünden annemin hattını bile Vodafone'dan çıkardık sanırım sıra bizim hatta geldi! Aşım olmasın diye sürekli takip ettiğim internetim daha 112 MB olduğu halde ve üstelik ne olur ne olmaz diye kazandırio uygulamasından kazandığım 100 MB internetin 87 MB durduğu halde 25 MB ek paket ve iki kere aşım paketi 5 dakika içinde arka arkaya yükleme yaptılar ve faturaya yansıttılar tekrar belirtiyorum bunu 112 MB kendi internetim 87 MB kazandırio uygulamasında internet olduğu halde yaptılar. Bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum ilk defa böyle bir sorun ile karşılaşmıyorum çok can sıkıcı olmaya başladı ya hatanızı düzeltin ya da hukuki yolla düzeltelim. Ve sevgili müşteri temsilcisinin durumu telafi etme şekli sınırsız bedava olan Youtube.com Instagram WhatsApp gibi paketimden video falan izlemiş olmamdan kaynaklı olabileceği belirtildi şayet bana paket verilirken WhatsApp'a girme bedava ama WhatsApp'tan mesaj atma video izleme ücretli denmedi sınırsız pass dendi nereden tuttuysanız elinizde kaldı bu ücreti kabul etmiyorum gerekeni mümkünse yapın. Saçma sapan açıklama yapan eksik bilgi veren temsilcileri bizle muhatap etmeyin.

31 Aralık 2023 02:20 (Şikayetten 26 dakika sonra)
31 Aralık 2023 21:54

Onur sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 11:20
Hafiz sonuçtan memnun

28 Haziran 2025 19:58
"Şikayetim birkaç saat içinde giderildi teşekkürler"
faturada-haksiz-internet-asim-ucretleri-ve-yetersiz-musteri-destegi-5.jpg
faturada-haksiz-internet-asim-ucretleri-ve-yetersiz-musteri-destegi-3.jpg