Vodafone Mobili Erik Club İptal Edilsin

Vodafone
13 Temmuz 2024 04:021.559

Tebrikler! Adroın reklam ve bilişim tic. Ltd aboneliği için ücretlendirmeniz başarıyla gerçekleştirildi. Aylık vergiler dahil 239.0 TL mobil ödeme ile faturanıza yansıtılmış ya da bakiyenizden düşülmüştür. Elektronik ortamda anında gerçekleşen hizmetler kapsamında iptal edilen donemin ücret iadesi yapılmaz. Vodafone Mobil ödeme sözleşmesi için tıklayınız
Bilgim dışında onayım olmadan yapılan bu aboneliği kabul etmiyorum derhal iptalini sağlayıp alınan ücretin iadesini istiyorum

13 Temmuz 2024 05:14 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

13 Temmuz 2024 11:59

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

13 Temmuz 2024 13:02

Merhaba hangi numaradan arandığımı söyler misiniz

Onayım Olmadan Yapılan Abonelik Ve Ücret İadesi Talebi

Halil
11 Kasım 2024 13:04552

Onayım Olmadan Yapılan Abonelik Ve Ücret İadesi Talebi

İzinsiz Abonelik ve Ücretlendirme Sorunu

Metin
12 Ağustos 2024 20:40479

"Vodafone ve benimle iletişime geçen müşteri temsilcine çok teşekkür ederim sorunu çok hızlı bir şekilde halettikleri, ilgi ve alakaları için"

İzinsiz Abonelik ve Ücretlendirme Sorunu

"Teşekkürle"

Vodafone Bilgim Dışında Gerçekleşen Abonelik İptali

Nihan
28 Nisan 2024 21:53449

"Tüm yetkililere ve Vodafone'a çok teşekkür ederim en kısa zamanda şikayetimi dikkate alıp beni mağdur etmeden sorunumu çözdüler."

Tümünü Gör

Tuğba
Vodafone Fazla Fatura Yansıttı Mobil Ödeme

Vodafone FazlaFatura Yansıttı Mobil Ödeme

Yüsra
Vodafone Faturamda iTunes Ve Apple Ödemesi Var Ben Apple Kullanmıyorum!

VodafoneFaturamda iTunes Ve Apple Ödemesi Var Ben Apple Kullanmıyorum!

Tokatlı
Vodafone Portutel Diye Bir Şeye Abone Olunmadı!

Vodafone PortutelDiye Bir Şeye Abone Olunmadı!

Enes

Öne ÇıkanKonular