Hacer sonuçtan çok memnun

Engelli İndirimi Neden Uygulanmıyor?

16 Aralık 2024 22:57
Hacer'in Teşekkür Mesajı
“Kısa sürede dönüş yapıldı. Müşteri temsilcisi aydınlatıcı ve anlaşılır bir şekilde yardımcı oldu. Vodafone firmasına ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.”

Merhaba, Üsküdar Ahmediye şubesindeki Vodafone bayisinde yeni tarifeye geçmek istediğimi ve engelli indiriminden yararlanmak istediğimi belirttim. Ancak, tarifenin zaten uygun olduğunu ve fiyatının engelli indirimi kapsamına girmeyeceğini söylediler. Böyle bir şey gerçekten mümkün mü? Neden sosyal destek indiriminden faydalanamıyorum? Buradan yetkililere sesleniyorum; engelli indirimi, devletin sağladığı bir hak. Özel durumumdan dolayı %25 sosyal destek indiriminin neden uygulanmadığını öğrenmek istiyorum. Diğer operatörler bunu uyguluyorlar, bunu da belirtmek isterim.

17 Aralık 2024 10:09 (Şikayetten 11 saat sonra)
Hacer

Engelli İndirimi Talebim Tarifeme Yansıtılmadı

04 Nisan 01:04
Engelli İndirimi İçin Sürekli Bayi Ve Merkez Arasında Kaldım
Merve sonuçtan çok memnun

Vodafone Bayilerinde Engelli İndirimi Uygulanmıyor, Müşteri Hizmetlerinden Yanıtsız Kaldım

06 Ekim 00:39
"Müşteri hizmetlerinin yönlendirmesiyle Ümraniye Dudullu'da bulunan Vodafone şubesinde işlemimizi yaptırdık oradaki çalışanlara ediyorum ayrıca işlemi yapan bayan çalışana ayrıca teşekkür ederim bizimle ilgilendi uğraştı ama yardımcı oldu işini hakkıyla yapan insanların hak ettiği değeri görmesi dileğiyle"
Suat sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 21:29
Zara sonuçtan memnun

13 Mayıs 2024 02:32
"Hızlı geri dönüş ve memnuniyet için teşekkür ederim talebin karşılandı ve iadem yapıldı Teşekkürler Vodafone"
Vodafone Kategorileri