Vivense Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı Yaşatıyor

16 Aralık 2024 17:23

Vivense mağazalarında aradığım bir ürünün stok durumunu öğrenmek için iletişime geçmeye çalıştım. Bir çağrı merkezi numarası var ancak evlere şenlik. Hangi seçeneğe ulaşmaya çalışırsanız çalışın. Sizi web sitesine yönlendirip görüşmeyi sonlandırıyor. Anlayacağınız çağrı merkezi denilen şey aslında bir çağrı merkezi değil. WhatsApp hattı üzerinden yazılı iletişime geçeyim belki bir muhatapla karşılaşırım diye, ancak yazdığım ilk mesajın arkasından, iletişim bilgilerimi üçüncü taraflarla paylaşmama da rıza göstermemi isteyen bir KVK metnine onay vermem istendi. Böyle bir tercihim yok. Reddedince yazılı iletişim de sonlandırıldı. Anlayacağınız kurumsal iletişim konusunda sıfır bile diyemeyeceğim, eksilerde bir firma.

17 Aralık 2024 09:12 (Şikayetten 15 saat sonra)
17 Aralık 2024 11:22

Merhaba , Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

17 Aralık 2024 16:02

Herhangi bir siparişim olmadı. İnternet sitesinde gördüğüm bir ürünü, eğer mümkünse showroom'da görerek almak istedim. Kısacası, bana yakın bir showroom'da aradığım ürünü görebilir miyim sorusunun cevabına ulaşmaya çalıştım. Bunun için de öncelikle internet sayfasındaki showroom seçeneklerine tıkladım ancak böyle bir bilgiye erişemedim. Çağrı merkezi numarasını aradım ancak o numaranın aslında bir çağrı merkezi işlevine sahip olmadığını gördüm. WhatsApp denedim kişisel bilgilerimin üçüncü taraflarla paylaşılmasına rıza göstermediğim için orada da ilerleyemedim. Firmanız sanki ortada yok, iletişim kurulabilir kimse yok, bu çok ama çok rahtsız edici bir durum.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 15:45
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
26 Temmuz 2023 14:33
Peyami sonuçtan memnun

Peyami
11 Kasım 2024 20:12
"Şikayetimin çözümüne Vivense'nin hiçbir kademesindeki görevli destek olmadı. Onlar müşterilerini üzmeye kararlılar. Mahkeme kararı olmasa maalesef bir sonuç alamazdım. Tüketici Mahkemesi'ne teşekkür ederim. Tüm aramalarıma ve girişimlerime karşı kayıtsız kalan Vivense yetkililerine hakkımı helal etmiyorum. Aracılık eden Şikayetvar sitesine de teşekkür ederim."

Hazal
17 Şubat 2025 20:16